ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-0: Στα χασομέρια συνέχισε το καλό σερί

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-0: Στα χασομέρια συνέχισε το καλό σερί
19 Ιανουαρίου 2019, 20:35
A+ A-
Πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι κι ...έπεσαν από γκολ-φάουλ

Ενα καλό σερί έχει διατηρήσει εδώ και αρκετό καιρό ο Λήλας και το συνέχισε στον αγώνα με την Καστέλλα, η οποία πάλεψε κι έχασε 1-0 στα χασομέρια του ματς, με γκολ από εκτέλεση φάουλ.

Το ματς που έγινε στο γήπεδο Βασιλικού δεν είχε να επιδείξει κάτι  το ιδιαίτερο. Ο Λήλας δεν ήταν πολύ καλός και γι' αυτό ...φταίει και η αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι νεαροί, κατά το πλείστον, παίκτες του Τάκη Ακριτίδη.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν από το 82' με 10 παίκτες (αποβολή Τριανταφύλλου με 2η κίτρινη)  ...έπεσαν στο 91' με εκτέλεση φάουλ του Μάριο Τσούρα και αφού η μπάλα κόντραρε στο τείχος των αμυνομένων της Καστέλλας, ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Ζενέλι.

Ετσι, ο Λήλας του Τάσου Ταυταρίδη πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, ενώ εδώ και 7 αγωνιστικές έχει ...ξεχάσει την ήττα, σε αντίθεση με την Καστέλλα η οποία έχασε για 9η σερί αγωνιστική.

Διαιτησία: Κούκουρα, Δελχάς, Μακρής.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Ευαγγελινός, Βάθης, Χαζαρίδης, Τσούρα, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (60′ Θαν. Μακρής), Αριστ. Μακρής, Πεσχύρας, Ζευγολάτης (93′ Βαγγελή).

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Δημήτρης Ακριτίδης): Ζενέλι, Παυλίδης, Θεοφ. Γραμματικόγιαννης, Οσμάνι, Κουβούσης, Δημόπουλος, Χρυσικός, Λεοντής, Καλυβίτης (56′ Τριανταφύλλου), Α. Γραμματικόγιαννης, Αρχοντούλης (75′ Βάσσος).

Επιστροφή