Φταίνε πρώτα οι κοπρίτες πολιτικοί!

Φταίνε πρώτα οι κοπρίτες πολιτικοί!
12 Ιανουαρίου 2011, 07:01
A+ A-
Το παραλήρημα του Πάγκαλου βρίσκει αντιμέτωπη όλη τη νεολαία. Διαβάστε τι είπαν στο egnomi.gr

Εχει παραληρήσει τον τελευταίο καιρό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, αλλά η νεολαία αποδεικνύει ότι δεν μασάει σε μαγκιές τέτοιου είδους.

 Είπε ότι τα φάγαμε όλοι μαζί τα λεφτά, αν και εμείς ακόμα δεν μπορούμε να απολαύσουμε τους γνωριμίες του που του χάρισαν μια ονειρεμένη (και πανάκριβη) παραμονή Πρωτοχρονιάς σε πεντάστερο ξενοδοχείο.

Μετά είπε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες, αν και μια σοβαρή επένδυση ως αντιπρόεδρος δεν έχει πετύχει να φέρει στην Ελλάδα...

Το egnomi.gr ζήτησε τις απόψεις νέων για το φαινόμενο "Πάγκαλος" και η αντίδραση ήταν καθολική: "Κοπρίτες είναι οι πολιτικοί"!

Η Μαρία Παναγιώτου (φωτό πάνω δεξιά) φοιτά κομμωτική και εμφανίζεται πιο αιχμήρη κι απ' το ψαλίδι της δουλειάς της: " Οι πολιτικοί είναι κοπρίτες και μας έχουν αναγκάσει να ζητάμε ρουσφέτια, αφού δεν αφήνουν να βρεις αξιοκρατικά δουλειά" λέει η γλυκιά Μαρία, που πιστεύει ότι η όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ρουσφέτι.

Λίγο πιο κοντά ήταν και η αδερφή της Γιώτα Παναγιώτου (φωτό αριστερά) που δίνει και μια άλλη διάσταση στις προκλητικές δηλώσεις του αντιπροέδρου: "Το κάνει για να τον παίζουν συνέχεια τα κανάλια".

 Οσο για τις κοπριτιές, αναφέρει: " Οι δημόσιοι υπάλληλοι πράγματι δουλεύουν με αργούς ρυθμούς, το ξέρουμε όλοι. Αυτό, όμως, συμβαίνει γιατί οι πολιτικοί αφήνουν το δημόσιο να πηγαίνει σαν τη...χελώνα. Δεν παίρνουν τις αποφάσεις που πρέπει για να δουλέψει το Κράτος".

Συγκεκριμένοι και άκρως καταιγιστικοί ήταν οι δύο φίλοι Πέτρος Αντωνίου και Ντενίς Ζατσιέλι (φωτό κάτω). Τα παιδιά έχουν άποψη και τη λένε ξεκάθαρα: "Ο Πάγκαλος είναι ο μεγαλύτερος κοπρίτης. Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι απλώς τεμπέληδες!" αναφέρουν και συνεχίζουν:

 "Πώς να βρεις μια μόνιμη δουλειά και να επιβιώσεις χωρίς να έχεις κονέ στην Ελλάδα; Οταν ξέρεις ότι θα βάλει βύσμα ο άλλος, αναγκάζεσαι και χτυπάς πόρτες. Ας σταματήσουν, λοιπόν, να τα δέχονται αυτά οι πολιτικοί και όλα θα αλλάξουν στη χώρα μας".

Οπως καταλαβαίνετε, δεν τίθεται θέμα συμφωνίας με τον Πάγκαλο. Ολοι ξέρουμε τι γίνεται, ακόμα και η πιτσιρικαρία που συχνά κατηγορείται για αδιαφορία. Θα αλλάξουν, λοιπόν, κουσούρια οι πολιτικοί ή μήπως "φτιάχνονται" που τους ζητάμε χάρες και εξυπηρετήσεις; Αν τους αρέσει, ε, δεν είναι κοπρίτες τότε;!!

Επιστροφή