Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ - Η κατάθεση της κοπέλας

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ - Η κατάθεση της κοπέλας
21 Ιανουαρίου 2019, 15:03
A+ A-
Η κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά που συνελήφθη.

Σημαντική εξέλιξη που έχει σχέση με την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, σημειώθηκε ύστερα από τη σύλληψη ενός 23χρονου τσιγγάνου στο νησί της Ρόδου.

Ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 19χρονο Αλβανό για την δολοφονία της φοιτήτριας, βίασαν από κοινού 19χρονη ΑμεΑ, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη..!

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα! 

Η κατάθεση της 19χρονης κοπέλας

Στην κατάθεσή της, η άτυχη κοπέλα που έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% περιέγραψε πως η βόλτα με το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε απόλυτο εφιάλτη για την ίδια. «Μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα, για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο Ενυδρείο, ο ένας με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους». Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης, η νεαρή γνώριζε τους δύο βιαστές της και δεν μπορούσε να προβλέψει πως θα της έκαναν κακό. «Φίλοι δεν ήταν, αλλά υπήρχε οικειότητα σε όλα τα παιδιά που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική» εξήγησε η δικηγόρος.

Επιστροφή