Νομικού ή Στικούδη;

Νομικού ή Στικούδη;
16 Ιανουαρίου 2011, 08:11
A+ A-
Με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη της Κατερίνας Στικούδη στην πόλη μας, το egnomi.gr βάζει τους Χαλκιδέους να τη συγκρίνουν με την Δούκισσα Νομικού.

 

 

 

 

 

 

Βλέπετε καθόλου το σόου ''Just the 2 of us"; Αν ναι σίγουρα προσέξατε την συμπαρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού (φωτό αριστερά) και την μέχρι πρότινος (την ... έφαγαν μπαμπέσικα) διαγωνιζόμενη Κατερίνα Στικούδη (φωτό δεξιά), η οποία χθες βρέθηκε στο club Votrys.

Κουκλάρες και οι δύο με ... κορμί-φωνάρα, για να θυμηθούμε και τη γνωστή λαϊκή έκφραση. Ποια προτιμάτε όμως, την Δούκισσα ή την Κατερίνα; Πέντε νεαροί  και νεαρές απαντούν στην ερώτηση αυτή, για να μας λυθεί η απορία.

Όπως είναι φυσικό, ο Θάνος Μπαλατσός (φωτό αριστερά) θα ήθελε να τις γνωρίσει και τις δύο, αν του δινόταν η ευκαιρία (και ποιος δεν θα ήθελε Θάνο μου). Όταν όμως του ... βάλαμε το μαχαίρι στο λαιμό, γα να διαλέξει, μας είπε:

"Προτιμώ την Στικούδη γιατί είναι πιο σέξι. Δεν λέω, και η Νομικού είναι όμορφη, αλλά η Στικούδη είναι πιο σέξι και οι άντρες προτιμούν τις σέξι κοπέλες."

Δύο παιδιά από το Σχηματάρι μας μίλησαν στη συνέχεια, η Αναστασία Μαρίνου και ο Γιώργος Τσιαχρής (φωτό κάτω δεξιά), για να επιβεβαιώσουν πλήρως τα λεγόμενα του προλαλήσαντα Θάνου.

Η Αναστασία προτιμά την Δούκισσα, γιατί όπως επισημαίνει: " Είναι γλυκύτατη, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη συμπεριφορά." Αντίθετα ο Γιώργος, άνδρας γαρ, ψηφίζει Στικούδη... δαγκωτό, γιατί όπως λέει: "Έχει υπέροχο στήθος." 

Δύο κορίτσια μας μιλάνε στη συνέχεια και μας εκπλήσουν, αφού διαλέγουν Κατερίνα Στικούδη χωρίς περιστροφές. Πρόκειται για τις Έλενα Ζέρβα και Τατιάνα Τούμπα (φωτό κάτω), οι οποίες μάλιστα επιχειρηματολογούν για την επιλογή τους, λέγοντας.

" Η Στικούδη δεν είναι δήθεν και αποπνέει θετική ενέργεια. Αντίθετα η Νομικού είναι στημένη. Δίνει την εντύπωση ότι την ενδιαφέρει πολύ η δημόσια εικόνα της και θέλει να είναι αρεστή στα Μέσα Ενημέρωσης."

Τα κορίτσια έχουν άποψη και οφείλουμε να την σεβαστούμε. Γι΄αυτό κι εμείς ψηφίζουμε Κατερίνα Στικούδη. Ελπίζουμε μόνο να μην... παρεξηγηθεί η Δούκισσα (λέμε τώρα...).

 

Επιστροφή