Κοινωνία

Το αντίο του ΑΝΤ1 στον Θέμο Αναστασιάδη - Στην Κηφισιά θα γίνει η κηδεία του

Το αντίο του ΑΝΤ1 στον Θέμο Αναστασιάδη - Στην Κηφισιά θα γίνει η κηδεία του
23 Ιανουαρίου 2019, 13:52
Θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του. 

Θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο, η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη.

Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του γνωστού δημοσιογράφου υπήρξε η εκπομπή «ΟΛΑ», η οποία ξεκίνησε στον ALPHA, αλλά από το 2006 φιλοξενήθηκε για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1, χαρίζοντας άπειρες στιγμές άφθονου γέλιου στους τηλεθεατές. 

Η κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη θα γίνει στην Κηφισιά, κατά πάσα ποθανότητα την Κυριακή, εφόσον ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του από την Ελβετία.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη αναφέρει: 

«Ο ΑΝΤ1 με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη. Ο Θέμος υπήρξε για περισσότερο από 11 χρόνια πολύτιμος συνεργάτης και βασικός συντελεστής του προγράμματος του ΑΝΤ1. Πρωτοπόρος, δημιουργικός και ευφάνταστος με τις εκπομπές του δημιούργησε μια ολόκληρη σχολή στην ελληνική τηλεόραση. Υπήρξε επίσης πρωτοπόρος και στον χώρο του Τύπου. Βασικός συνεργάτης κορυφαίων εφημερίδων και εμπνευστής της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”. Η οικογένεια του ΑΝΤ1 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του στο “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”. Τιμώντας την μνήμη του, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει στο πρόγραμμά του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής “ΟΛΑ”».