ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Ο Γιάννης Λάμπρου είχε ...επιθετικά κέφια

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Ο Γιάννης Λάμπρου είχε ...επιθετικά κέφια
27 Ιανουαρίου 2019, 17:59
A+ A-
Χατ τρικ έκανε ο Τραχηλιώτης φορ της ομάδας του Αλιβερίου.

Κέφια είχε ο Ταμυναϊκός και ειδικότερα ο Τραχηλιώτης φορ της ομάδας του Αλιβερίου Γιάννης Λάμπρου, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ στην ευρεία νίκη με 4-0 των φιλοξενούμενων επί του Καλοχωρίου/Παντειχίου στην έδρα των νεοφώτιστων.

Ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ στο 10', όταν ο Λάμπρου με μία λόμπα έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Αλιβερίου στο ξεκίνημα είχε την υπεροχή, αλλά μετά το 0-1 το Καλοχώρι/Παντείχι ισορρόπησε και προσπάθησε να πιέσει τους φιλοξενούμενους.

Ομως, στο 35' ο Λάμπρου του έκοψε τη φόρα. Ο επιθετικός του Ταμυναϊκού εκμεταλλεύτηκε νέα αδράνεια στην άμυνα του Καλοχωρίου/Παντ. και με διαγώνιο σουτ στο απέναντι παραθυράκι έκανε το 0-2.

Σχετικά νωρίς στο β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός εδραίωσε το προβάδισμά του και τη διαφαινόμενη νίκη του, όταν στο 55' ο Λάμπρου με πλασέ έκανε το 0-3 και προσωπικό χατ τρικ.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 86' ο Κούτρας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτησία: Πόγκας, Ρουμπής - Κούκουρα.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάννης Φούρλης): Δρενάφτσης, Ντούκα, Καραλής, Ίσσαρης, Σαμαρτζής, Πάλλης, Στρατής, Βασ. Ζαχαριάδης (60' Ζιζολί), Χρ. Ζουρμπουλής (58' Βλάχος), Καραμπάς, Σαμπάνης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου, Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Β. Αναστασίου (84' Ορσας), Ιδ. Αναστασίου (68' Φωτόπουλος), Πομάρες, Κούτρας, Λάμπρου, Κρόκος (46' Τσούτσης), Βρέττος (80' Κ. Πιλάτης).

Επιστροφή