Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ: Παίκτης των πράσινων και ο Στέλιος Τζαμίχας!
30 Ιουλίου 2026, 11:35
A+ A-
Τρίτος πρωτοκλασάτος που έρχεται από τον ΑΠΣ Σταυρού.

Ο Ηρακλής Ψαχνών μπορεί να αγωνίζεται στη Β' ΕΠΣΕ, αλλά έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο.

Οι πράσινοι μετά τα μεταγραφικά χτυπήματα με τους Κώστα Ντούμα και Σταύρο Μπίτζο, απέκτησαν και τον ταχύτατο εξτρέμ Στέλιο Τζαμίχα.

Ο Τζαμίχας που θυμίζει τον Παλάσιος (σ.σ. αυτός πήγε στον Άρη Θεσσαλονίκης), είναι ένας ικανός ακραίος χαφ, που φημίζεται για την  ταχύτητά του και την εκτελεστική του ικανότητα.

Αναμφίβολα ο Ηρακλής εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό προσκήνιο.

Εχει εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες αποχώρησαν από τον Σταυρό, έχει εντοπίσει τον ποδοσφαιράνθρωπο, που κινεί τα μεταγραφικά νήματα με τις γνώσεις και την εμπειρία του και φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και το όνομα της ομάδας, που είναι βαρύ σαν ιστορία.

Αλλωστε, οι μεγάλοι πολεμιστές απλώς ξεθωριάζουν στις σελίδες της ιστορίας, αλλά ποτέ δεν πεθαίνουν: και ο Ηρακλής ήταν, είναι και θα είναι τεράστιος σύλλογος, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Ο Τζαμίχας έχει ξαναφορέσει τη φανέλα με τον "ημίθεο" στο στήθος στη Γ' Εθνική, ενώ έχει παίξει μπάλα με επιτυχία και σε Πολιτικά, Καστέλλα και Σταυρό (Α' ΕΠΣΕ). 

Επιστροφή

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ