ΧΑΛΚΙΔΑ: Αποκαταστάθηκε το ένα πεζοδρόμιο στην Κακαρά μετά από μήνες
11 Σεπτεμβρίου 2026, 10:18
A+ A-
Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων, ολοκληρώθηκαν επιτέλους οι εργασίες απέναντι από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη. 

Μετά από μήνες αναμονής και έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων (διαβάστε εδώ), ο εργολάβος προχώρησε τελικά στην αποκατάσταση του πεζοδρομίου στην οδό Κακαρά, απέναντι από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας.

Το πεζοδρόμιο είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια εκσκαφών και για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμενε αδιάβατο, μέχρι που οι εργασίες αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.

Πλέον, οι κάτοικοι περιμένουν να αποκατασταθούν και τα χαλασμένα πεζοδρόμια στο υπόλοιπο τμήμα της Κακαρά, μετά τη διασταύρωση με την Τσιριγώτη, καθώς και στην οδό Τσιριγώτη.

Και το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι: Αν χρειάστηκαν τόσοι μήνες για ένα τόσο μικρό έργο, πόσο θα πρέπει να περιμένουν οι Χαλκιδέοι για τα μεγάλα έργα της πόλης;

Επιστροφή

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ