Εκπροσωπεί συμφέροντα ο Σίμος Κεδίκογλου

Εκπροσωπεί συμφέροντα ο Σίμος Κεδίκογλου
22 Σεπτεμβρίου 2012, 13:40
A+ A-
Απάντηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο σχολιασμός της συνέντευξης του προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα σε εφημερίδα της Αργεντινής από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ( διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ σε άλλη ανάρτηση) δεν έμεινε αναπάντητη από το ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ήταν:«Τελικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι αδιάβαστος ή προβοκάτορας». Ωστόσο απάντηση, με μακροσκελή ανακοίνωση, έδωσε και το Γραφείο Τύπου της Τοπικής Επιτροπής Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον επίλογο αυτής της ανακοίνωσης τονίζονται τα εξής: 

"Ο ελληνικός λαός, σε πείσμα του κ. Σ. Κεδίκογλου και των ομοίων του, κάθε μέρα που περνάει, θα συνειδητοποιεί ότι οι ανάγκες του, η ελπίδα του για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών του, βρίσκονται στην αντίπερα όχθη από τις επιδιώξεις και τα φετίχ των συμφερόντων που εκπροσωπεί ο κ. Σίμος Κεδίκογλου και οι όμοιοί του. 

Ο ελληνικός λαός θα σταθεί στα πόδια του, ανακτώντας το δικαίωμά του να ονειρεύεται. Και το όνειρο δεν είναι τυχοδιωκτισμός κ. Σ. Κεδίκογλου αλλά η κινητήρια δύναμη της ανατροπής και της χειραφέτησης, το πρώτο βήμα στην πορεία για τη μετα-τροϊκανή μετάβαση και την ανοικοδόμηση αυτής της χώρας. 

Που έρχεται. Και γιΆ αυτό, οι αγώνες που ακολουθούν θα στοιχειώνουν τα δικά σας όνειρα, που θα γίνονται όλο και περισσότερο εφιάλτες."      

Επιστροφή