ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1-1: Αλλοι δυο χαμένοι βαθμοί

7 Απριλίου 2013, 21:30
A+ A-
Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι και ισοφάρισε ο Σεοταχούλ


Αλλους δυο βαθμούς άφησε μέσα στην έδρα του ο Ηρακλής Ψαχνών. Επαιζε με το Φωκικό και ήρθε ισόπαλος 1-1 κάνοντας και πάλι μια μέτρια εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Αμφισσας που έπαιξε πολύ δυνατά. Ετσι, δεν συνδυαστηκε με νίκη και η πρώτη του Νίκου Παντέλη στον πάγκο του Ηρακλή, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου συνέστησε ηρεμία και προσπάθεια για να μπορέσει ο Ηρακλής να μπει τουλάχιστον στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά οι επιθετικές του προσπάθειες  δεν απέδωσαν καρπούς στο πρώτο πεντάλεπτο που ο Ογιαρντίμπε βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά στη μια δεν πρόλαβε να σουτάρει ένω στη δεύτερη το σουτ που επιχείρησε ήταν χλιαρό.




Ο Φωκικός αντέδρασε και εκμεταλλευόμενος αμυντική δυσλειτουργία του Ηρακλή απείλησε κι αυτός να σκοράρει με τον Γουόρντεν και το Νάστο, κατι που κατάφερε στο 22' παγώνοντας το γήπεδο Ψαχνών.



Ο Γουόρντεν εκμεταλλεύτηκε νέο αμυντικό λάθος παιχτών του Ηρακλή, πέρασε τον Λαμπρόπουλο και με αριστερό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην  γωνία του Σικαλιά.





Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά η επιπολαιότητα στο τελείωμα των φάσεων έκανε εύκολο το έργο για την άμυνα του Φωκικού και τον τερματοφύλακα της Γεωργίου.

Στο Β' ημίχρονο η καταιγίδα που ξέσπασε λειτούργησε ανασταλτικά και για τις δυο ομάδες, στην αρχή, αλλά στο 55' ο Φωκικός παραλίγο να διπλασιάσει τα γκολ με τον Γουόρντεν να σουτάρει και το Σικαλιά να σώζει την εστία του.

Ο Ηρακλής άρχισε να ανεβαίνει, αλλά πάλι ο Φωκικός έχασε νέα ευκαιρία όταν ο Γκομέζ πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά ο Ρεπετσάς αρχικά και μετά ο Ζουλιώτης έδιωξαν την μπάλα.

Στο 69' σε μια σέντρα σουτ του Χαϊκάλη ο Γεωργίου απέκρουσε θαυμάσια . Αμέσως μετά ο Σεοταχούλ δεν πρόλαβε να πιασει την κεφαλιά στη σέντρα από δεξιά και ο ίδιος παίχτης που είχε μπει αλλαγή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72'.

Δείτε το γκολ που πέτυχε καρέ-καρέ:






Μετά την ισοφάριση, ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει με ανορθόδοξες, όμως, επιθέσεις που δεν απέφεραν γκολ, ενώ ο Φωκικός ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις που έκανε με τον εξαιρετικό  Γκόμεζ.




Ηρακλής Ψαχνών: Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Μπακομήτρος, Ρούτσης (29’ Βαγγελής), Πούλγκα (72’ Μπαράνγκος), Χαϊκάλης, Ογιαρμπίντε (57’ Σεοταχούλ), Σέγκος

Φωκικός: Γεωργίου, Παπαζούδης, Χαλούλος, Λίτσος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Νάστος, Αλμπέρτο, Γουόρντεν (85’ Λουκίνας), Καραπέτσας (62’ Μαρτίνος), Γκόμεζ (90+1’ Αργυρός)


Διαιτητευσε ο κ. Τίκας (Ευρυτανίας) με βοηθούς τους Τσιαλογιάννη, Μπουξμπαούμ (Α. Αττικής)

Επιστροφή