Πατέρας εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε ηλικιωμένους

Πατέρας εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε ηλικιωμένους
20 Αυγούστου 2017, 07:55
A+ A-
Την Δευτέρα απολογούνται στον ανακριτή ο πατέρας και ένας 67χρονος, που φέρεται να την βίασε.

Σοκ στην κοινωνία της Καλύμνου έχει προκαλέσει η είδηση για τον βιασμό ανήλικης 14χρονης από 67χρονο, με τον 41χρονο πατέρα της ανήλικης να φέρεται ότι την υποχρέωσε στη συνεύρεση και κακοποίησή της έναντι αμοιβής!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr η 14χρονη συνοδευόμενη από δύο συγγενικά της πρόσωπα, την Τετάρτη 16 Αυγούστου προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου όπου εξιστόρησε το μαρτύριο που περνούσε.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε όσα βίωνε, με τον πατέρα της να την υποχρεώνει να του φέρνει χρηματικά μικροποσά από συνευρέσεις με ηλικιωμένους. Μετά τις αποκαλύψεις της 14χρονης προσήχθη στο ΑΤ Καλύμνου και ο 41χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος κρατήθηκε.

Στη συνέχεια προσήχθη και ο 67χρονος που φέρεται ότι βίασε τη 14χρονη. Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία και οι δύο άντρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Ο Εισαγγελέας τους άσκησε ποινική δίωξη με τις κατηγορίες της αποπλάνησης, του βιασμού και της σωματεμπορίας, σε βαθμό κακουργήματος και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση.

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν στην Ανακρίτρια Κω την προσεχή Δευτέρα 21 Αυγούστου, ενώ μέχρι τότε κρατούνται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που διέρρευσαν από αστυνομικές πηγές,  ο 41χρονος πατέρας της ανήλικης φέρεται να ομολόγησε κατά την προανάκριση στο ΑΤ Καλύμνου τις πράξεις του, ενώ αντίθετα ο 67χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Επιστροφή