ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι σκόρερ του Σαββάτου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι σκόρερ του Σαββάτου
3 Σεπτεμβρίου 2017, 04:40
A+ A-
Δυο αυτογκόλ στην πρεμιέρα του ΠΣ Ιστιαίας - Xατ τρικ Γιαννουκάκου με Βατώντα-Δυο γκολ από Ταψή και Μώρο - Νεοχωρίτης ...πλήγωσε το Νηλέα Νεοχωρίου

ΠΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ  ............2-2

Η επανεμφάνιση του Π.Σ. Ακαδ. Ιστιαίας στα γήπεδα σημαδεύτηκε με δυο αυτογκόλ σε βάρος του. Προηγήθηκε στο ματς με τον Θανάση Δήμου, αλλά ισοφάρισε στο 33' με αυτογκόλ ο Παπανδρέου και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο (44') πάλι με γκολ σε βάρος της ομάδας του ο Ευαγγελόπουλος έκανε το 1-2 για την ομάδα της Λίμνης. Στο 84' ο Νίκος Παπανδρέου ...εξιλεώθηκε για το δικό του αυτογκόλ και με ωραίο τρόπο ισοφάρισε σε 2-2.

 

ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ..........0-5

Οι Ψαχνιώτες πέτυχαν μόνο ένα γκολ στο πρώτο μέρος με τον Σπύρο Γκάβαλη στο 10' και ...ξέσπασαν στην επανάληψη και πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ και ουσιαστικά καθάρισαν και το θέμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σκόρερ των υπόλοιπων γκολ ο Βαγγέλης Ταψής που επέστρεψε φέτος στα ...πάτρια εδάφη και πέτυχε δυο γκολ (76', 81')  και δυο 16χρονοι, ο Χρήστος Στούπας (57') με τον Θεοφιλο Γραμματικόγιαννη (91').

 

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ .............1-0

Ενα γκολ που σημείωθηκε πολύ νωρίς έκρινε το ματς και σημειώθηκε με απ' ευθείας φάουλ του Γ. Γεωργίου στο 3'.

 

ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ....0-0

Το μοναδικό παιχνίδι που έληξε χωρίς γκολ, αλλά και η Καστέλλα έγινε η μοναδική ομάδα της Α' κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει μετά από 2 αγώνες. Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή, αλλά το Μαντούδι είχε δοκάρι.

 

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ..............0-7

Μετά τα 5 γκολ που πετυχε επί της ΑΕΧ, ο Βατώντας έγινε πιο καταιγιστικός και φόρτωσε με 7 γκολ την Αθλόπολη και φυσικά δεν υπάρχει αντίρρηση ότι ο Αστέρας θα είναι στη Β' φάση. Ο Κούκα άνοιξε το χορό των γκολ στο 8' και διπλασίασε ο Γούναρης στο 30'. Στο β' 45λεπτο μπήκε αλλαγή ο Γιαννουκάκος και σημείωσε χατρ τρικ (67', 75', 88'). Τα άλλα γκολ πέτυχαν ο Δεληγιώργης (69') και ο Νεσίμι (84').

 

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. .......1-2

Δυο 17χρονοι, που είχαν μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα που τέλειωσε ...καθάρισαν για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι είναι κι αυτοί, σχεδόν με τα ...δυο πόδια, στην επόμενη φάση. Ο Δημήτρης Αθανασόπουλος (στο 4') και ο Νίκος Τσιούνης (31') ήταν οι σκόρερ των νικητών. Για τον Αγιο Αθανάσιο ξανασκόραρε, όπως και στην πρώτη αγωνιστική, ο Χρήστος Κούκουρας ισοφαριζοντας προσωρινά (9').

 

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ....1-0

Ενα γκολ που πέτυχε στο 80' ο Α. Μπαρίτας κράτησε ζωντανό τον Ευβοϊκό στο θέμα της πρόκρισης. Ο Απόλλωνας, που έχασε πάλι με 1-0 όπως και στην πρώτη αγωνιστική με γκολ στο τελευταίο 10λεπτο, δεν έχει ελπίδες για να συνεχίσει στο θεσμό του κυπέλλου.

 

ΚΑΝΗΘΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ................................1-4

Πριν συπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα η Ερέτρια πέτυχε δυο γκολ με τον Αγραφιώτη (11') και τον Καλοχωρίδη (με κεφαλιά στο 13'). Ο Μώρος στο 53' τριπλασίασε τα γκολ του Απόλλωνα. Ο ίδιος έκλεισε το σκορ του αγώνα στο 83' κι ενώ είχε μειώσει σε 1-3 ο Θεοδόσης Χατζηθέκλης, Κύπριος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Κανήθου.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΙΑΟΥΛΗΣ .............1-2

Εχασε ο Κεραυνός και δεν θα είναι στην επόμενη φάση ακόμη κι αν κερδίσει την  Προποντίδα στην τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα των Φύλλων πήρε τη νίκη αλλά την τελευταία αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο ματς με το δυνατό Λήλα. Ο γηπεδούχος Κεραυνός προηγήθηκε 1-0 με τον Κουζούλογλου στο 5', αλλά πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του, ο αρχηγός του Μιαούλη Π. Καρβελάς ισοφάρισε και στο 44' ο Κ. Καρβελάς πέτυχε το νικητήριο γκολ.

 

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΔΥΣΤΟΣ .............................1-2

Ο Δύστος θα συνεχίσει και στην επόμενη φάση του κυπέλλουμσε αντίθεση με τον Αγιο Λουκά που αποκλείστηκε. Ο Γιάννης Σίμωσης που έκλεισε τα 18 πριν μια βδομάδα περίπου, ήταν ο σκόρερ και των δυο γκολ (15', 64') των νικητών. Ο Μυτάφης είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους στο 51΄'.

 

ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ-ΖΑΡΗΤΡΑ.....................................1-3

Και τα Ζάρκα πέρασαν στην επόμενη φάση με τη δεύτερη νίκη τους επί της ομάδας των Νέων Στύρων που ήταν γηπεδούχος στο γήπεδο ...των φιλοξενούμενων (Ζάρκα). Ο Γιάννης Ντόβολης άνοιξε το σκορ στο 37' και τα αλλα δυο γκολ των νικητών πέτυχαν ο αδελφός του, Γιώργος Ντόβολης στο 84 και ο Α. Τζώρτζης στο 89'. Ο Θ. Σπανός στο 91' μείωσε για τα Νέα Στυρα που θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική σε ρυθμούς ...φιλικούς με τον Αγιο Λουκά αφού αποκλείστηκαν ήδη και οι δύο.

 

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ...............2-3

Ιδρωσε ο Ολυμπος για να πάρε το τρίποντο στον πρώτο του επίσημο αγώνα της περιόδου, αφού λύγισε την αντίπαλό του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αρχικά η ομάδα του Γυμνού έδειχνε ότι θα κάνει περίπατο, αφού ο Μακρής, που ήρθε τον Αύγουστο στον Ολυμπο, πέτυχε δυο γκολ (3', 27') κι έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο τελευταίο 15λεπτο με τους Βλάχο (75'), Πετρογιάννη (86') αλλά τελικά υπέκυψαν στο 92' με γκολ που πέτυχε ο Κοτρογιάννης.

 

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ................1-2

Πρώτο επίσημο ματς και για τις δυο ομάδες και πρώτο γκολ για τον 19χρονο Βασίλη Ρέτσα (ήρθε από την Κύμη) υπέρ του Νηλέα στο 19' με το οποίο άνοιξε το σκορ. Μετά τη σέντρα, όμως, ισοφάρισε το Αυλωνάρι με εκτέλεση κόρνερ του Βασίλη Τσαλιαγκού και στο 70' πλήγωσε το Νεοχώρι ο Τάσος Καρλής, που ξεκίνησε από το Νεοχώρι  και ήρθε τώρα στο Αυλωνάρι  από την Κύμη που ...βάρεσε διάλυση φέτος.

Επιστροφή