Ο Κουρούπης ενισχύει την Καστέλλα - Χωρίς τους δυο νέους παίκτες η Τριάδα

Ο Κουρούπης ενισχύει την Καστέλλα - Χωρίς τους δυο νέους παίκτες η Τριάδα
28 Οκτωβρίου 2017, 08:30
A+ A-
Δυο μεταγραφές και απ' την ΑΕΚ Χαλκίδας

Ο Χριστόφορος Κουρούπης μπορεί να έχει περάσει εδώ και καιρό τα δεύτερα ...άντα, αλλά συνεχίζει ακόμη με το ίδιο πάθος και την περ. περίοδο βοήθησε σημαντικά την ομάδα των Κοσκίνων ν' ανεβεί στην Α' κατηγορία.

Με τους νεοφώτιστους είχε στις 4 πρώτες αγωνιστικές, μόνο δυο συμμετοχές και μάλιστα, σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά (στο 87' την πρώτη αγωνιστική και στις καθυστερήσεις με την ΑΕΚ Χαλκίδας).

Κι επειδή, με την Καστέλλα υπήρχε ένα ...φλερτ από το καλοκαίρι, αποφάσισε να μετακομίσει στην ομάδα των Μεσσαπείων, όπου πιθανότατα να κάνει την επανεμφάνισή του-σαν βασικός-απέναντι στην ΑΕΚ Χαλκίδας, σήμερα το απόγευμα.

Mε τους κιτρινόμαυρους της Χαλκίδας πιθανότατα να βρεθεί αντίπαλος της Καστέλλας ένας πρώην παίκτης της ομάδας (13 συμμετοχές την περ. περιόδο στον Α' γύρο), ο Χρήστος Πεσχύρας. Επίσης, η ΑΕΚ απέκτησε και τον Γιάννη Αλευρίδη που ήταν στον Εύριπο.

Η ΤΡΙΑΔΑ ΠΗΡΕ ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΗ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟ

Αντίθετα, δυο παίκτες που μεταγράφηκαν στην Τρίαδα δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, αφού δεν υπήρχαν πολλά χρoνικά περιθώρια για την έκδοση των δελτίων τους (κατατέθηκαν  χθες).

Πρόκειται για τον Κώστα Μουτουσίδη που έφυγε απ' την Αρτάκη και θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Παντριαδικού, μετά από 1,5 χρόνο περίπου (ήταν στο τέλος της περιόδου 2015-16 και την περ. περίοδο ήταν στον Ηρακλή Ψαχνών).

Επίσης, ο Παντριαδικός συμφώνησε και με τον 39χρονο τερματοφύλακα Θανάση Ευαγγελινό, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ίδια ομάδα και παλιότερα (τελευταία του ομάδα η Δόξα Προκοπίου).

 

Επιστροφή