ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-1: Δεν ξεκαθάρισαν τους λογαριασμούς τους

20 Ιανουαρίου 2018, 20:05
A+ A-
Μέγα πάθος και δύναμη στο τοπικό ντέρμπι - Δηλώσεις Κιαπέκου στο egnomi.gr

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Μακρυκάπα και Καστέλλα στο σπίτι της πρώτης, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες, να προηγούνται στο σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και ισοφάρισαν από την άσπρη βούλα.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα χαμένο τετ α τετ, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ένα ματς που πήγε στη δύναμη και στην ταχύτητα και δεν ...χαρακτηρίστηκε από τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Στο 59' η Μακρυκάπα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσουμάνη με απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι έπιασε από το λαιμό αντίπαλό του και τον απώθησε βίαια.

Στο 64', όμως, ο Βουρδάνος με ένα έξοχο τακουνάκι έκανε το 1-0.

Στο 74' η Καστέλλα κέρδισε πέναλτι και ο σπεσιαλίστας Κηρόπουλος έκανε το 1-1.

Φυσικά, όσος καιρός και να περάσει, πάντα, όταν ο Κιαπέκος θα βρίσκει απέναντί του την Καστέλλα, η στιγμή θα είναι ιδιαίτερη.

Ο Κιαπέκος χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό 1-1 λέγοντας στο egnomi.gr: "Η Καστέλλα τον τελευταίο μήνα είναι πολύ φορμαρισμένη, ερχόταν από 3 σερί νίκες και είναι μία ομάδα που παίζει με πάθος, που έχει 11 ταλιμπάν στον αγωνιστικό χώρο! Αλλά ...πολλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Είχαμε τρεις σοβαρές απουσίες, τους Λέκκα, Σηφάκη και Σεχάι. Τέλειωσε ο α' γύρος και είμαστε στην πρώτη τετράδα, είμαι πολύ ευχαριστημένος".

Διαιτησία: Κασομούλης, Τσιφλάκος - Ρέτσας.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Αναστασίου, Μαρίνος, Χασάνδρας, Τασ. Καρκαλής, Τσουμάνης, Κουτσαυλής, Γκίκας, Γιαν. Καρκαλής, Βουρδάνος, Σίδερης, Μπαϊμπάκης.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Τσούτσης, Κεχαγιάς (72' Τσιούνης), Βότσης, Κουρούπης, Μπασινάς, Νικούλης, Γκίκας, Αρχοντούλης, Τζαμίχας, Ορφ. Ζήσης (76' Ξύγκης).

Επιστροφή