ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 2-1: Ο Τσούτσης την ...καθάρισε σε δυο λεπτά

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 2-1: Ο Τσούτσης την ...καθάρισε σε δυο λεπτά
6 Μαΐου 2018, 22:50
A+ A-
Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 0-0

Από το 2017 (10η αγωνιστική με Αυλωνάρι) είχε να σκοράρει ο Παναγιώτης Τσούτσης, ο οποίος με δυο γκολ σε δυο λεπτά καθάρισε για τον Παντριαδικό που κέρδισε με 2-1 την Αιδηψό στο γήπεδο Τριάδας.

Ο 25χρονος επιθετικός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 74' όταν εκμεταλλεύτηκε θαυμάσια την πάσα του Καραντάκη, ο οποίος στην αμέσως επόμενη επίθεση της Τριάδας ξαναέκοψε έξοχα την μπάλα στον Τσούτση κι αυτός για δεύτερη φορά βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 2-0 στο 75'.

Η Αιδηψός που μπήκε αρκετά καλά στο β' μέρος, είχε δοκάρι στο 61' όταν ο Στεργίου βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε, αλλά ο Γιάννης Σελεβάκος απέκρουσε  την μπάλα, η οποία στη συνέχεια ...αποκρούστηκε και απ' το δοκάρι. Ο τερματοφύλακας των νικητών, που επέστρεψε την περ. βδομάδα στην ομάδα, έκανε κι άλλες δυο σωτήριες αποκρούσεις όταν το σκορ ήταν στο 0-0.

Για την Αιδηψό το γκολ σημειώθηκε από το μόνιμο σκόρερ της στα τελευταία ματς, τον Αργύρη Στεργίου, στις καθυστερήσεις του αγώνα, με σουτ κι αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Ρουμπής-Κούκουρα.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασ. Τσιμιχόδημος): Σελεβάκος, Πασάι, Βαξεβάνης, Γκρινιάρης, Μάλλιαρης, Χαζαρίδης (64' Σκευοφύλαξ), Γ. Χασάνδρας, Μουτουσίδης, Τσούτσης, Καραντάκης, Δ. Χασάνδρας.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιωρ. Δημητρίου): Κυριάκου, Χασανάι (23' Μάρκου, 81' Μπαρμπούνης), Καραγκούνης, Καππές, Γλύκος, Στέκας, Παπατζίκος, Ν. Αναγνώστου, Φώτου, Ι. Μπιμπάι, Στεργίου.

Επιστροφή