ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 5-0: Δεν την πάτησε και ...το πάτησε

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 5-0: Δεν την πάτησε και ...το πάτησε
23 Μαρτίου 2019, 20:25
A+ A-
Επιβλητικός ο ροπαλοφόρος στο β' ημίχρονο

 

Στον τελευταίο του αγώνα στα Ψαχνά ο Ηρακλής ...την πάτησε όταν δέχτηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από το Λήλα κι έχασε το τρίποντο. Αυτή τη φορά ...πάτησε το Καλοχώρι/Παντείχι κερδίζοντας τους νεοφώτιστους με 5-0.

Και σε αυτό τον αγώνα πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπως με το Λήλα, στο 13' αυτή τη φορά με κεφαλιά του Βαγγέλη Ανέστη.

Ομως, στο β' ημίχρονο ήταν πολύ αποτελεσματικός και πέτυχε τέσσερα γκολ, αρχίζοντας στο 50' με γκολ που σημείωσε ο αρχηγός Παναγιώτης Μπακομήτρος, για ν' ακολουθήσουν άλλα τρία μέσα σε 10 λεπτά.

Στο 78' ο Γιάννης Σιαράπης (φωτό) που μπήκε αλλαγή στο ματς πέτυχε το πρώτο του προσωπικό γκολ με τον ΗΡΑ στο πρωτάθλημα.

Δυο λεπτά μετά, από δική του πάσα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τους ροπαλοφόρους και ο Γιώργος Αγγελάτος, ο οποίος είναι πλέον ο μόνος παίκτης της ομάδας που έχει αγωνιστεί και στα 22 ματς του πρωταθλήματος (ο άλλος ήταν ο Καραχάλιος που δεν αγωνίστηκε σήμερα).

Στο 87' ο Σπύρος Γκάβαλης με εκτέλεση φάουλ ολοκλήρωσε την επιβλητική νίκη των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Φώτης, Κωνστάντιος-Χ. Αντωνίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Δ. Αγγελάτος., Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Τσολάκος (46′ Ρεπετσάς, 80′ Χασαπίδης), Σκριβάνος, Γ. Αγγελάτος, Γιαντόμ (71′ Σιαράπης), Ανέστης (53′ Γκάβαλης), Μήτρου.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάννης Φούρλης): Δρεναφτσής, Ντούκα, Καραλής (63′ Βλάχος), Δαμπάνης, Ζιζολλί, Π. Ζουρμπούλης (69′ Ίσσαρης), Στρατής (53′ Σακάλογλου), Ζαχαριάδης, Χρ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς, Πάλλης (63′ Σαμπάνης).

 

Επιστροφή