ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 4-1: Δεν γλιτώνει κανένας γείτονας, ούτε κι αν προηγείται

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 4-1: Δεν γλιτώνει κανένας γείτονας, ούτε κι αν προηγείται
7 Απριλίου 2019, 11:00
A+ A-
Από δυο γκολ πέτυχαν Μήτρου και Τζάνος

Προηγήθηκε στο γήπεδο Αγιου Νικολάου ο Μιαούλης, αλλά από τον  Ευβοϊκό δεν ..γλίτωσε φέτος κανένας γείτονας και η ομάδα των Φύλλων έχασε με 4-1 από τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ.

Ο Ευβοϊκός στον Α' γύρο κέρδισε εκτός έδρας τα γειτονάκια του ΑΕ Ληλαλντίου, Μιαούλη και Αφράτι (με 3-1, 2-1 και 2-1, αντίστοιχα) και το ίδιο κάνει πλέον σαν οικοδεσπότης. Ξεκίνησε με το Ληλαντιο (1-0) συνέχισε χθες με την ομάδα των Φύλλων κι αν κερδίσει τη μεθεπόμενη αγωνιστική το Αφράτι μάλλον θα κλειδώσει και μαθηματικά την επάνοδό του στην Α' κατηγορία της Εύβοιας.

Ο Θανάσης Πόγκας πέτυχε το 2ο προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα και με αυτό προηγήθηκε ο Μιαούλης στο 18'.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Νίκος Μήτρου ισοφάρισε και στο β' 45λεπτο οι γηπεδούχοι παρέσυραν τους αντιπάλους τους σημειώνοντας τρία γκολ με τον Βαγγέλη Τζάνο (62' και 89') και με τον Νίκο Μήτρου, πάλι, με εύστοχο πέναλτι στο 86'.

Ο Μήτρου (φωτό) έφθασε τα 16 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ σημειωτέο είναι ότι ο Ευβοϊκός, αν και πρωτοπόρος, στον αγώνα αυτό δεν είχε συμπληρωμένη 18άδα (δηλώθηκαν 15 παίκτες).

 

Διαιτησία: Καλαμάτας, Περιβολάρης-Χασάνδρας.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Λάμπρου, Ντούρμας (84′ Σαμαράς), Αυλωνίτης, Ντούνας, Νάνος, Κρεμασμένος, Αποστόλου, Γιαννουκάκος (69′ Λευτ. Μαραγκός), Μήτρου (89′ Χ. Μπαρίτας), Τζάνος (89′ Π. Μπαρίτας).

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Γιάννης Μωυσιάδης): Τσάβαρης, Γ. Καρβελάς, Β. Ζαχαρίας, Σελαμάι, Ζαχαριάς, Τσατσουλής (74′ Σεφερλής), Ότσκα, Ν. Μπούλιος (29′ Καρνάρος), Χ. Καρβελάς, Πόγκας (88′ Καμπιώτης), Βοϊλάκης (63′ Σπενταμίδης).

 

Επιστροφή