Τρία κοριτσάκια κλειδώθηκαν σε αυτοκίνητο και έπαθαν ασφυξία από τη ζέστη

Τρία κοριτσάκια κλειδώθηκαν σε αυτοκίνητο και έπαθαν ασφυξία από τη ζέστη
18 Μαΐου 2019, 08:04
A+ A-
Ανείπωτη τραγωδία με θύματα τρεις ξαδελφούλες.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις Φιλιππίνες, με θύματα τρία μικρά κοριτσάκια, τα οποία  έπαιζαν έξω από τα σπίτια τους, όταν κατάφεραν να μπουν σε  αυτοκίνητο και κατά λάθος κλειδώθηκαν μέσα.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούσαν να βγουν και τελικά πέθαναν από ασφυξία, εξαιτίας της ζέστης! Πρόκειται για τρεις ξαδελφούλες, την 9χρονη Αγκάθα Μοράλες, την 8χρονη Σάμελ Αγκελα Μοράλες και την 6χρονη Πολίν Κέζια Μοράλες.

Και οι τρεις βρέθηκαν νεκρές μέσα στο αυτοκίνητο, από το οποίο προσπάθησαν μάταια, επί ώρες, να βγουν. Οι αρχές υποθέτουν ότι τα τρία παιδιά, παίζοντας, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου που ήταν παρακαρισμένο έξω από το σπίτι και μπήκαν μέσα.

Η πόρτα όμως έκλεισε και κλείδωσε αυτόματα και τα κοριτσάκια δεν κατόρθωσαν να την ανοίξουν. Τελικά ήταν μια φίλη τους που τις έψαχνε και ειδοποίησε τον πατέρα της μεγαλύτερης, τον 31χρονο Τζέσι Μοράλες

Εκείνος βρήκε τα παιδιά και τα μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά έλειπαν επί τέσσερις ώρες, ενώ η θερμοκρασία στο εξωτερικό περιβάλλον ήταν 30 βαθμοί Κελσίου. 

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποδώσουν κατηγορίες για αμέλεια στους γονείς των παιδιών, αφού δεν αναζήτησαν επί τόσες ώρες τα παιδιά τους, που έλειπαν.

Επιστροφή