ΑΡΤΑΚΗ-ΦΙΕΣΤΑ: Τρελά πανηγύρια για τους πρωταθλητές που σήκωσαν και την μεγάλη κούπα

ΑΡΤΑΚΗ-ΦΙΕΣΤΑ: Τρελά πανηγύρια για τους πρωταθλητές που σήκωσαν και την μεγάλη κούπα
18 Μαΐου 2019, 21:50
A+ A-
Τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της πόλης.

Ο πρωταθλητής και νταμπλούχος Εύβοιας, Α.Ο. Ν. Αρτάκης γιόρτασε το απόγευμα του Σαββάτου (18/5) την κατάκτηση του τίτλου στην Α' ΕΠΣΕ και την άνοδο στη Γ' Εθνική (μοναδικός εκπρόσωπος του νομού).

Με αρκετό κόσμο στο γήπεδο, τραγούδια, πυροτεχνήματα και πυρσούς, οι Αρτακιανοί έκαναν φιέστα και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας.

Πριν τη φιέστα έγινε φιλικό ματς με την Τριγλία Ραφήνας και όταν ήρθε η ώρα για την  απονομή, η μέρα έγινε ...πιο μέρα, από τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό.

Οι παίκτες της Τριγλίας δημιούργησαν το γνωστό "πασίγιο" και οι πρωταθλητές Εύβοιας, ένα-ένας, περνούσαν από τον "ειδικό διάδρομο" για να παραλάβουν τα μετάλλια τους, από τους Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ρέτσα και Γιώργο Πίσχινα (ΕΠΣ Ευβοίας - Εκεί ήταν και οι κ.κ. Παπαδάκης και Ιωσήφ).

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Γ. Παπακωνσταντίνου παρέδωσε την κούπα στον αρχηγό Σάκη Τσούτη και οι νταμπλούχοι έστησαν ...τρελό πανηγύρι στον αγωνιστικό χώρο που κράτησε μέχρι να ...νυχτώσει.

Ευτυχισμένος ήταν ο προπονητής Μιχάλης Μαύρος, καθώς και ο συνεργάτης του Τάκης Τσακαλίδης, ενώ έλαμπε από ευτυχία το πρόσωπο του προέδρου Γιάννη Βαγιάννη και των άμεσων συνεργατών του, κ.κ. Αλεξανδρή, Μαντζάνα και Μαρκόπουλου.

Η διοίκηση της Αρτάκης προσέφερε στην ΕΠΣΕ με τη σειρά της παραδοσιακούς Αρτακιανούς κουραμπιέδες.

Είναι βέβαιο ότι η νύχτα για την Αρτάκη θα είναι μεγάλη, καθώς οι παίκτες θα γιορτάσουν παρέα με τις δύο κούπες σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί της περιοχής.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ, αλλά και βίντεο σε νεότερες αναρτήσεις...

Επιστροφή