Πολιτική

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΜεΡΑ25 ο Ανδρέας Ρουμελιώτης

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΜεΡΑ25 ο Ανδρέας Ρουμελιώτης
13 Ιουνίου 2019, 13:48
"Ακόμη μία τρέλα" για τον Χαλκιδέο δημοσιογράφο.

Με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ΜεΡΑ25 θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Χαλκιδέος δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης.

Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο facebook, θα κατέβει στη Β2 εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών και χαρακτηρίζει την απόφασή του "ακόμη μία τρέλα"!

Διαβάστε χαρακτηριστικά τι έγραψε, πάντα με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει...

"Ο κύβος ερρίφθη! Επιτρέψτε μου σας παρακαλώ πολύ να κάνω ακόμη μία τρέλλα. Θα είμαι υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 στην Β2' Εκλογική Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μπορείτε να με σταυρώσετε με κάθε τρόπο στους Δήμους Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας. Γνωρίζω ότι πολλοί φίλοι μου διαφωνούν με την απρόβλεπτη sui generis επιλογή μου και θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΚΙΝΑΛ, ακόμη και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. "Κανείς δεν είναι άσφαλτος", που λέει κα η ¶ντζελα Δημητρίου.

Δεν θα κάνω προοεκλογική εκστρατεία, γιατί είμαι τίγκα στη κορτιζόνη ο κουτσΑνδρέας και ταπί και ψύχραιμος". Θα τα πω όλα απο δώ. Μη μου κακιώσετε όσοι-ες δεν συμφωνείτε με την αιφνίδια επιλογή μου. Αγάπη μόνο!
 

ΥΓ: Μην ανησυχείτε έχω βουτήξει μία αυθεντική επιστολή του Χριστού από τον Βελόπουλο, θα την βγάλω σε πλειστηριασμό για να ξεχρεώσουμε όλοι."

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεκουράζεται πριν την εκλογική μάχη ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος

Ξεκουράζεται πριν την εκλογική μάχη ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Πολιτική
[16/06/2019 - 17:26]

Στην ουσία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το κόμμα του Βαρουφάκη. ...περισσότερα