ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει με Μπάμπη Γεωργίου και βάζει στόχους για το μέλλον

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει με Μπάμπη Γεωργίου και βάζει στόχους για το μέλλον
17 Ιουλίου 2019, 21:35
A+ A-
Με αργά και σταθερά βήματα θέλει να βαδίσει η ομάδα της Βάθειας - Ανανέωσαν 5 παίκτες

Με τον προπονητή Μπάμπη Γεωργίου θα βαδίσει στην Α' ΕΠΣΕ την ερχόμενη σεζόν ο Αμαρυνθιακός, που επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του νομού με όνειρα και φιλοδοξίες. Φυσικά, πρωταρχικός στόχος είναι η καθιέρωση στην κατηγορία και στη συνέχεια το ...βήμα παραπάνω. Διακαής πόθος των ανθρώπων του Αμαρυνθιακού είναι να ξαναγίνει η ομάδα της Βάθειας σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

Ο Αμαρυνθιακός συμφώνησε με τον Μπάμπη Γεωργίου (φωτό) για την επέκταση της συνεργασίας τους, με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Το ΔΣ του ΑΟ Αμαρυνθιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή Μπάμπη Γεωργίου. Ο καταξιωμένος προπονητής με μεγάλη εμπειρία, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Υπό την καθοδήγηση του, ο Αμαρυνθιακός στέφθηκε αήττητος πρωταθλητής στο 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ και κέρδισε την άνοδο στη Α' κατηγορία Εύβοιας. Ο κ. Γεωργίου έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους στόχους για την επόμενη χρονιά να παραμένουν υψηλοί κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του Αμαρυνθιακού. Θα έχει επίσης και την επίβλεψη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου».

Να σημειώσουμε ότι πλην του προπονητή Μπάμπη Γεωργίου, ο Αμαρυνθιακός έχει ανακοινώσει ήδη και την συνέχιση της συνεργασίας με τους Σπύρο Κιμουλιάτη (20 συμμετοχές-5 γκολ τη σεζόν που τέλειωσε), Δημήτρη Κόλλια (20 συμμετοχές-6 γκολ), Γιάννη Σταματάκο (15 συμμετοχές-8 γκολ), Αντώνη Μυρτέζα (19 συμμετοχές-7 γκολ) και τον Ανέστη Αργύρη, ο οποίος έπαιξε σε ένα ματς και πέτυχε ένα γκολ, αλλά τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανανεώσεις με παίκτες που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της απερχόμενης σεζόν, ενώ σύντομα η διοίκηση της ομάδας θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει και τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Ελεύθερος έμεινε ο Νίκος Βελαέτης, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς των πρωταθλητών, σημειώνοντας και 3 γκολ στην πορεία ανόδου του Αμαρυνθιακού.

Επιστροφή