ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Ενισχύει την επιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Ενισχύει την επιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Δημήτρη Βεζιρτζόγλου
18 Ιουλίου 2019, 11:15
A+ A-
Ο Χαλκιδέος στράικερ επιστρέφει στην Εύβοια και στη Γ' Εθνική.

Η είδηση κυκλοφόρησε σαν φήμη την περ. εβδομάδα και αποδείχθηκε ότι είχε βάση, καθώς ο ΑΟ Ν. Αρτάκης προχώρησε στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής με την απόκτηση του γνωστού Χαλκιδέου επιθετικού, Δημήτρη Βεζιρτζόγλου (σ.σ. θυμίζουμε ότι η Αρτάκη ανανέωσε και με τον Παναγιώτη Καραντάκη).

Ο Βεζιρτζόγλου επιστρέφει σε ομάδα της Εύβοιας μετά την παρουσία του στον ΑΟ Χαλκίς (φωτό), το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2016-2017 (είχε μεταβεί στους κυανόμαυρους από την ΑΕΚ Χαλκίδας και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ).

Παράλληλα επιστρέφει και στη Γ' Εθνική, στην οποία έπαιξε για τελευταία φορά, πέρυσι, με τη φανέλα του Αιολικού, πριν μετακομίσει στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων, στο Α' τοπικό Βοιωτίας, με προπονητή τον Γιώργο Λάμπρου.

Ο Βεζιρτζόγλου είναι ένας ικανός φορ περιοχής και το έχει αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον, καλείται να κουρδίσει τη μηχανή του γκολ, φορώντας τα ερυθροκίτρινα των νταμπλούχων Εύβοιας.

Η Αρτάκη ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του «Βέζι» με την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται και κάποιοι από τους ποδοσφαρικούς σταθμούς στην καριέρα του Ευβοιώτη στράικερ: 

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020. Ο Βεζιρτζογλου είναι γεννημένος στην Αρτάκη και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Αιολικού και της Ολυμπιαδας Οινοφύτων, ενώ έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες Β', Γ’ και Δ' Εθνικής  κατηγορίας (μεταξύ άλλων σε Καλλιθέα, ΑΟΧ, Θήβα, ΑΟ Κύμης, Ερμή Κιβερίου, και άλλες)».

Επιστροφή