Απόψεις

ΤΣΟΚΑΣ: Η ορθόδοξη Ελλάδα μας παραμένει ορθόδοξη

ΤΣΟΚΑΣ: Η ορθόδοξη Ελλάδα μας παραμένει ορθόδοξη
30 Ιουλίου 2019, 08:39
¶ρθρο περί ορθοδοξίας και πολιτικής, από τον γνωστό Χαλκιδέο μαθηματικό.

* Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας, Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!.

Υπήρξα από τους πιο σφοδρούς επικριτές της πολιτικής, του κ. Μητσοτάκη, όταν ήταν επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στην περίοδο που ο κ. Μητσοτάκης, ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, τον είχα ακούσει να δηλώνει σε μια συνέντευξη του, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ (και στο Δημοσιογράφο ¶ρη Πρωτοσάλτε), ότι είναι υπέρ του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας!!!.

Σήμερα ως Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης, έκανε στροφή 180 μοίρες και αυτό του χρεώνεται στα θετικά, τασσόμενος με το μεγάλο τμήμα των Βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Και έτσι, στην προχθεσινή συνάντηση του, με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ Ιερώνυμο, το διαβεβαίωσε, ότι : Θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ το αναθεωρητέο άρθρο 3 του Συντάγματος, (το οποίο εάν ψηφιζόταν από 180 Βουλευτές, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, θα γινόταν μια χώρα Θρησκευτικά ουδέτερη, χωρίς Σταυρό στη Σημαία μας και χωρίς Προσευχή και Θρησκευτικά στα Σχολεία μας!!!)

Αυτή η μεταστροφή του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, που οφείλεται στους Ορθόδοξους Βουλευτές του, έσωσε ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και έτσι Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ θα συνεχίσει να είναι μια ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα!!!

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Η προτροπή μου προεκλογικά από τη σελίδα μου στο fb και από το διαδίκτυο : ΨΗΦΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, νομίζω ότι ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση!!!.

Χάρις λοιπόν, σε ένα μεγάλο αριθμό Βουλευτών της ΝΔ, που είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ παραμένει ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια!!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Συμεών Κεδίκογλου σφάζει με το γάντι την Φώφη Γεννηματά

Ο Συμεών Κεδίκογλου σφάζει με το γάντι την Φώφη Γεννηματά
Απόψεις
[20/11/2019 - 20:00]

Διαβάστε το άρθρο του, με το οποίο ασκεί σκληρή κριτική χωρίς να κάνει βαρείς χαρακτηρισμούς ...περισσότερα

ΤΣΟΚΑΣ: Δεχόμαστε ασύμμετρο πόλεμο από την Τουρκία

ΤΣΟΚΑΣ: Δεχόμαστε ασύμμετρο πόλεμο από την Τουρκία
Απόψεις
[13/11/2019 - 18:00]

Δείτε τι υποστηρίζει ο γνωστός Χαλκιδέος μαθηματικός. ...περισσότερα