ΤΣΟΚΑΣ: Η εθνική μας συνείδηση βαίνει συνεχώς ελαττούμενη

ΤΣΟΚΑΣ: Η εθνική μας συνείδηση βαίνει συνεχώς ελαττούμενη
4 Σεπτεμβρίου 2019, 11:12
A+ A-
Ο γνωστός Χαλκιδέος μαθηματικός γράφει την άποψή του για την εθνική μας συνείδηση.

* Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας, Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι,

Το δόγμα Κίσινγκερ (αφαιρέστε από τους Έλληνες : Τη γλώσσα τους, τη Θρησκεία τους και την Ιστορία τους), που εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζεται στα Σχολεία μας και συνεχίζεται να εφαρμόζεται δυστυχώς μέχρι και σήμερα μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, έχει επιφέρει απώλεια της Εθνικής μας συνείδησης σε μεγάλο βαθμό!

Αυτό δε, επιβεβαιώνεται από το εξής πραγματικό γεγονός. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, (μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας), ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταποντιστεί στο 3%, που είχε προ των μνημονίων, κατάφερε και διατήρησε το μη ευκαταφρόνητο ποσοστό του 31,5%!!!.

Επιβάλλεται συνεπώς άμεση ανάκτηση της χαμένης μας Εθνικής συνείδησης, με άμεση αλλαγή των προγραμμάτων σπουδών και των βιβλίων : Γλώσσας, Θρησκευτικών και Ιστορίας!!!. Η νέα Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα το τολμήσει; Ίδωμεν!!!

Υ.Γ. Σε μερικές ημέρες (στηριζόμενος σε αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα και στοιχεία, του φλογερού Δασκάλου και Θεολόγου, Δημήτρη Νατσιού, από το Κιλκίς) ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ, πόσο ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ, πόσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και πόσο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ είναι τα βιβλία Γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, τα οποία μπήκαν στις αίθουσες διδασκαλίας των Σχολείων μας το 2006 και παραμένουν μέχρι και σήμερα μέσα σε αυτές!!!

Επιστροφή