Αθλητικά

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-ΕΥΒΟΙΑ (ΜΙΚΤΕΣ): Τους φόρτωσαν με 13 γκολ κι έφυγαν αλώβητοι

11 Δεκεμβρίου 2019, 17:42
Με 8-0 και 5-0 κέρδισαν οι ομάδες της ΕΠΣΕ στο Καρπενήσι - Τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες του ομίλου

Συνηθίζουν να βάζουν πολλά γκολ, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, οι Μικτές ομάδες της Εύβοιας, όταν παίζουν με τις αντίστοιχες της Ευρυτανίας. Ετσι, και σήμερα, τόσο οι Προπαίδες, όσο και οι Παίδες πέτυχαν νίκες με μεγάλα σκορ στην πρεμιέρα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κ14 και Κ12,  ενώ δεν δέχθηκαν κανένα γκολ.

Η Κ12 νίκησε με 5-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Καλαμάρας, Τσούπρας, Αλαφάκης και Αδαμόπουλος (2), ενώ η ομάδα Κ14 ήταν ...πιο σαρωτική και κέρδισε με 8-0. Τα γκολ πέτυχαν οι: Αλαφάκης (3), Πετράκης, Βουγιούκας, Μαρνέζος,  Μήτρου, Κουτουλής.

Από τους προπονητές Αργύρη Μαστραγγελή και Γιώργο Κρόκο χρησιμοποιήθηκαν  οι:

Κ12: Γεωργίου, Ρίννης, Κουσερής, Στούμπος, Καλαμάρας, Μίσχος, Τσούπρας, Αλαφάκης, Λάμπρου και αλλαγές οι: Τόγιας, Ψωμαδέλης, Πηλιχός, Παπαγεωργίου, Αδαμόπουλος, Αντωνίου.

Κ14: Μητακίδης, Σολάκου, Λιάσκος, Κουτουλής, Τσάλας, Μάρκου, Βογιατζής, Αλαφάκης, Δεμερούτης, Πετράκης, Αρτσίτας και αλλαγές οι: Καραγιάννης, Βουγιούκας, Σπύρου, Σταγάκης, Τσούμαρης, Μαρνέζος, Μήτρου.

 

- Στην άλλη αναμέτρηση μεταξύ Ενώσεων που έγινε για τον ίδιο όμιλο σήμερα, η ΕΠΣ Καρδίτσας νίκησε την αντίστοιχη της ΕΠΣ Φωκίδας στην ¶μφισσα και στους δυο αγώνες. Η ομάδα Κ14 κέρδισε 4-1, ενώ η Κ12 επικράτησε 2-1 με ανατροπή.

 

- Οι αγώνες Βοιωτία-Φθιώτιδα θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο 14-12-2019.

 

- H επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18-12-2019. Τα ματς είναι: ΕΥΒΟΙΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ-ΦΩΚΙΔΑ και ΘΕΣΣΑΊΑ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ, (ρεπό η ΦΘΙΩΤΙΔΑ).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ