Αθλητικά

ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ: Πισίνα-πάρτι από τους παίκτες του ΝΟ Χαλκίδας

ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ: Πισίνα-πάρτι από τους παίκτες του ΝΟ Χαλκίδας
26 Απριλίου 2020, 09:50
Στο κολυμβητήριο Χαλκίδας είχαν ζωντανέψει στιγμές από τα παλιά

 

Στιγμές από τα παλιά ζούσε η η πισίνα του κολυμβητηρίου Χαλκίδας, ακριβώς πριν 5 χρόνια, σαν σήμερα στις 26 Απριλίου 2015.

Οσοι βρέθηκαν εκεί, ήταν ...μες' την καλή χαρά για χάρη του ΝΟΧάρα που ξαναγιόρταζε μετά από πολλά χρόνια για την ομάδα πόλο της πόλης. Μπορεί ο ΝΟΧ να μην ...πήρε το Ευρωπαϊκό, αλλά η αναγέννησή του, η νίκη επί του ΟΥΚ Βόλου, η παραμονή στην κατηγορία και το εισιτήριο που πήρε, τότε, για το Final-6 της Α2 ήταν αρκετά για να στηθεί ένα τρελό ...πισίνα-πάρτι!

Ο ΝΟΧ νίκησε 7-6 σε ένα ματς θρίλερ και με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά μες’ το νερό. Ο αρχηγός Γιάννης Αλαφάκης που ήταν ...αλαφιασμένος μέσα στον αγώνα «μπουγέλωνε» τον προπονητή Θοδωρή Ανδρεάκο και όλοι οι φίλαθλοι δεν σταματούσαν να χειροκροτούν  και ν’ αποθεώνουν του παίκτες. Μαζί τους και ο τότε πρόεδρος Θάνος Αναστασιάδης, που είχε ξεκινήσει την προσπάθεια να ξαναζωντανέψει το πόλο σε πιο ...ψηλά πατώματα.

Η ομάδα του ΝΟΧ είχε και τη συμπαράσταση του Συνδέσμου φιλάθλων «Crazy Waters» που δεν είχαν βοηθήσει τις προσπάθειες των παικτών σε κάθε αγώνα, απ’ την αρχή μέχρι το τέλος εκείνη τη σεζόν.

Οι Χαλκιδέοι πολίστες, που ήταν μια παρέα φίλων, πέτυχαν τη θριαμβευτική νίκη και πήραν την πρόκριση για το Final-6 της Α2, ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1, κάτι που δεν επετεύχθη, ενώ στη συνέχεια στάσιμη έμεινε και η ομάδα, στην οποία πλέον, οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας νέας φουρνιάς παικτών του πόλο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν (κάποιοι από αυτούς ήταν στην ομάδα και όταν ζούσε μεγάλες στιγμές στην Α1, φθάνοντας μέχρι και την έξοδο στην Ευρώπη):

Δημήτρης Πουλής, Αντ. Τρίκας, Γιαννης Αλαφάκης, Τάκης Παλαιολόγος, Σαμπάτης Ορφανάκος, Νίκος Μερκουριάδης, Παύλος Μερκουριάδης, Πάρης Γάτος, Γιάννης Παπαγιαννάκης, Τέλης Κορίτσας, Δημήτρης Πολίτης, Νίκος Πουλής, Φίλιππος Τρίκας, Παύλος Αλιμπαράκ, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Ράζος, Σωτήρης Μπιστούρας, Βασίλης Αλαφάκης και οι πιτσιρικάδες Νίκος Οικονόμου, Ορέστης Τριανταφύλλου.

Δείτε τις φωτοστιγμές εκείνου του αγώνα πριν 5 χρόνια ακριβώς...

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: O Θανάσης Βασιλείου και φέτος παρών

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: O Θανάσης Βασιλείου και φέτος παρών
Αθλητικά
[09/08/2020 - 20:35]

Μαζί της έζησε τρεις ανοδικές χρονιές ...περισσότερα

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ: Συνεχίζει με Γιάννη Φούρλη και ...πολλή εμπειρία

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ: Συνεχίζει με Γιάννη Φούρλη και ...πολλή εμπειρία
Αθλητικά
[09/08/2020 - 09:58]

Απέκτησε Νίκο Καραμούζη, Ηλία Ξιφαρά, Σπύρο Θωμόπουλο, Σεχάι και τον Χρήστο Ζαφείρη ...περισσότερα