ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο φεστιβάλ στην Αυλίδα

ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο φεστιβάλ στην Αυλίδα
17 Ιουλίου 2020, 16:30
A+ A-
Το 4ο bio-Mechanical Festival έχει τίτλο «παρά τόπον».

Το Θέατρο Χαλκίδας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τις 18 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου το bio-Mechanical Festival στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος. Θεματική και τίτλος του 4ου bio-Mechanical Festival  η έννοια: «παρά τόπον».

Σε σχετικό δελτίο τύπου των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής:

"Πιστό στο ραντεβού του το 4o Bio-Mechanical Festival, παρά την ιδιαίτερη συνθήκη της πανδημίας του covid-19, επιχειρεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020 μια έξοδο στον πολιτισμό και σας καλεί μαζί του.

Το προσεκτικά επιλεγμένο και πολυποίκιλο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ, θα αλλάξει την όψη της πόλης, θα την κάνει πιο κοινωνική και πιο εξωστρεφή.

Τα νέα ταλέντα, η ποιότητα, η ζωντάνια, η πρωτοτυπία, η ανακάλυψη, το συναίσθημα, ο προβληματισμός, η πρόκληση, η διαφορετικότητα, η ποικιλομορφία, η έμπνευση, η φιλικότητα είναι χαρακτηριστικά του πυρήνα της ταυτότητας του Bio-Mechanical Festival στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, που το έχουν καθιερώσει στη συνείδηση δημιουργών που συμμετείχαν, αλλά και του κοινού, ως μία πραγματική γιορτή του πολιτισμού.

Η φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΥΠ.ΠΟ περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους για τη διασφάλιση της υγείας συμμετεχόντων και κοινού."

Η πρώτη εκδήλωση του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

  • Νικήτας Σινιόσογλου “Λεωφόρος ΝΑΤΟ” 1 δοκιμή περιπλάνησης + 3  δοκιμές ανάγνωσης = 4

Ο συγγραφέας του βιβλίου συζητά με τρεις αναγνώστες του: τον δημοσιογράφο της “Καθημερινής” Νίκο Βατόπουλο, τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχριστοδούλου και τον φιλόλογο Γιάννη Κατσάνο.

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος.  Διάρκεια  90΄ . Είσοδος: ελεύθερη.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων απαραίτητη η προκράτηση στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://bm-festival.com/

Επιστροφή