Αθλητικά

Τέλος ο Βελισσαράκος

Τέλος ο Βελισσαράκος
28 Φεβρουαρίου 2011, 15:29
Λύθηκε η συνεργασία με τον Γυμναστικό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού μετά την ήττα από την Λιβαδειά.

Οπως έγραψε χθες βράδυ το egnomi.gr, ο Τάσος Κολτσιδόπουλος προεξόφλησε ουσιαστικά την αλλαγή του προπονητή με ανακοίνωσή του στο site του συλλόγου. Σήμερα το μεσημέρι μετά από αρκετά τηλέφωνα και διαβουλεύσεις, πάρθηκε τελικά η απόφαση να εκδιωχθεί από τον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Βελισσαράκος, ο βοηθός του Παναγιώτης Μιχαήλ και ο manager Γιώργος Κουκλάκης που ήρθε στην ομάδα μετά βαΐων και κλάδων.

Ο σύλλογος βρίσκεται τώρα σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει κάνει κάποιες κρούσεις και προς Αθήνα μεριά.

Η πλήρης ανακοίνωση του Τάσο Κολτσιδόπουλου που αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για αυτή την απόφαση έχε ως εξής:

"Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας  σήμερα Δευτέρα 28/02/2011 ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με το τεχνικό team της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ , τον προπονητή ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟ , τον βοηθό προπονητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΗΛ και τον manager ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΛΑΚΗ .

Η διακοπή της συνεργασίας αυτής είναι μια προσωπική απόφαση  του προέδρου της ομάδας , ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη αυτής της απόφασης , και έχοντας την  συναίσθηση της προσωπικής του απειρίας σε αντίστοιχες δύσκολες και αποφασιστικές αποφάσεις , όμως σίγουρα έχοντας  μοναδικό σκοπό και στόχο ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ  ΑΝΑΤΑΣΗ!!!

Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει και  το οικονομικό κόστος αφού δεσμεύεται στην καταβολή όλων των συμφωνηθέντων ποσών-αμοιβών  στόν ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟ  μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου , αλλά και στην διατήρηση του ίδιου μισθού στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ο οποίος δεν θα είναι πλεον βοηθός προπονητή αλλά θα συνεχίσει στις αρμοδιότητες που ούτως ή άλλως  είχε στα τμήματα υποδομών.

Οσον αφορά τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΛΑΚΗ  οι υπηρεσίες του σαν manager σταματούν σήμερα 28/02/2011 και θα εισπράξει τα δεδουλευμένα.

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ εύχεται στον ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟ , κατ΄αρχήν υγεία και επιτυχίες σε ότι κάνει απο εδώ και πέρα , και τον ευχαριστεί δημόσια για τις πολύτιμες πολυετείς υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, οι οποίες πολλές φορές ήταν κάτι περισσότερο απο αγωνιστικές , και είχαν πάντα σαν σκοπό τους , να πετυχαίνει ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ πάντα το καλύτερο!!!

Αλλωστε μην λησμονούμε ότι  αυτό που μπορεί να  χαρίσει ο αθλητισμός πέρα απο τις εντάσεις , τις πρόσκαιρες  αντιπαλότητες , και τις επαγγελματικές-οικονομικές σχέσεις που δημιουργούνται μέσα και έξω απο τα γήπεδα , είναι οι ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ που δημιουργούνται  μέσα απο αυτόν και που είναι τελικά αυτές που "μένουν" και που δηλώνουν  την πραγματική αξία  της ζωής."  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνεχίζει μακριά από την Εύβοια ο Γιώργος Κωνσταντάγκας - Υπέγραψε στη Νίκη Ευκαρπίας

Συνεχίζει μακριά από την Εύβοια ο Γιώργος Κωνσταντάγκας - Υπέγραψε στη Νίκη Ευκαρπίας
Αθλητικά
[05/06/2020 - 09:33]

Ο Ψαχνιώτης στράικερ προτίμησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. ...περισσότερα

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Είχε ψυχή και τσαμπουκά, αλλά είχε και σκαμπανεβάσματα

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Είχε ψυχή και τσαμπουκά, αλλά είχε και σκαμπανεβάσματα
Αθλητικά
[04/06/2020 - 14:47]

Πρώτος σκόρερ ο Κανάνι και πρώτος σε συμμετοχές ο κάπτεν Παπίλας και ο 23χρονος Αναγνώστου. ...περισσότερα

Το νέο ανοδικό βήμα της ΧΒΑ και οι μαχητές της Αρτάκης

Το νέο ανοδικό βήμα της ΧΒΑ και οι μαχητές της Αρτάκης
Αθλητικά
[04/06/2020 - 13:15]

Διαβάστε στην «Ευβοϊκή Γνώμη» που κυκλοφορεί στα περίπτερα δυο νέα αφιερώματα ...περισσότερα