Ταξιδέψαμε σε όλη την Εύβοια και μιλήσαμε με υπέροχους ανθρώπους

5 Αυγούστου 2020, 13:11
A+ A-
Το egnomi.gr έκανε tour και έχει ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με ταξίδια σε όλη την Εύβοια για το egnomi.gr με στόχο να ανακαλύψει όλες τις ομορφιές του νομού μας.

Βρήκαμε παραλίες, αξιοθέατα, αλλά και καταστήματα που αξίζει όλοι να επισκεφθούν και τα ...μαζέψαμε σ' ένα κλικ (ανακάλυψε και εσύ όλα τα ωραία της Εύβοιας) .

Εκτός, όμως από τα πανέμορφα μέρη και τις αξιόλογες επιχειρήσεις, γνωρίσαμε και υπέροχους ανθρώπους! Οι ίδιοι καλούν όλους τους Ευβοιώτες και όχι μόνο, το φετινό καλοκαίρι να #μείνουμεΕύβοια, γιατί έχει τόσα μέρη να δεις και κυρίως, τους πιο φιλόξενους ανθρώπους!

Γνωρίστε τους έναν - έναν και αν τους συναντήσετε κάπου στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, ρωτήστε τους για τον τόπο τους. Εχουν πάντα τη διάθεση να σας καθοδηγήσουν στις σωστές κατευθύνσεις!

Η Στέλλα Τσούτσικα (με τη σκυλίτσα, Μύρια, στην αγκαλιά της) και ο Αλέξανδρος Στεφανιδάκης καλούν όλους τους Ευβοιώτες στους Ωρεούς για ήσυχες διακοπές, με ασφάλεια και ηρεμία. 

Τα αδέρφια, Δέσποινα και Παναγιώτης Χαραλάμπους από τον Νέο Πύργο προτείνουν τον τόπο τους για τη διασκέδαση -όλο κέφι- και για τους εκλεκτούς τσιπουρομεζέδες.

Το Πευκί για βουτιές στην ατελείωτη παραλία του χωριού, παρέα με ένα λογοτεχνικό βιβλίο, προτείνει ο Γιάννης Μαραγιάννης.

Ο Νίκος Κουγιάλης, η Ειρήνη Αναστασίου και ο Γιώργος Γιαννακός από το Πευκί προτείνουν την περιοχή τους για την παραλία πολλών χιλιομέτρων, ιδανική για άραγμα από ...απόσταση. 

"Δαγκωτό" Ψαροπούλι ψηφίζει ο Γιώργος Θαλασσινός για μπανάκι στην απάνεμη παραλία και για τους ψαρομεζέδες. 

Ο Σωκράτης Πολίτης και ο Μιχάλης Αντωνίου από το Ψαροπούλι προτρέπουν τον κόσμο να επισκεφθούν τον τόπο τους για να απολαύσουν την απόλυτη ηρεμία. 

Ωραία παραλία και καλό φαγητό διαθέτουν τα Ελληνικά γι' αυτό και τα προτείνει για διακοπές ο Θανάσης Κρυσταλόγιαννης.

Ο Βασίλης Μπριόλας από τη Λίμνη προτείνει τον τόπο του για ήσυχες διακοπές, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα. 

Ο Γιώργος Μπακούτης καλεί τον κόσμο στη Νεροτριβιά για το απίστευτο πράσινο και για τα εκλεκτά κρεατικά. 

Στα Πολιτικά προτείνει να πάμε ο Αντώνης Στύλος για την ωραία παραλία, τη δροσερή πλατεία που διαθέτει κάτω από τα πλατάνια, αλλά και για τα αξιοθέατα της περιοχής.

Η Βάσια Καλογιάννη δίνει ...σήμα να κάνουμε στάση στα Ψαχνά γιατί διαθέτει δεκάδες επιλογές για ψώνια, αλλά και καφεδάκι λίγο πριν τη θάλασσα. 

Ο Γιώργος Γρηγορίου από την Αμάρυνθο καλεί τον κόσμο στον τόπο του για την παραλία και τους ωραίους θαλασσομεζέδες. 

Η πιο γλυκιά πρόσκληση για διακοπές στην Κύμη έρχεται από την Κατερίνα Βασιλείου για τις πολλές παραλίες με καταγάλανα νερά και τη χαλαρή διασκέδαση.

Χαλαρές και ...παιχνιδιάρικες στιγμές στην παραλία Μουρτερής μάς προτρέπει να ζήσουμε το φετινό καλοκαίρι, ο Κομνηνός Κουνής.

"Δυνατό" πέρασμα θεωρεί το Αλιβέρι η Κατερίνα Τσώνη, αφού διαθέτει τα πάντα για μια στάση πριν τις παραλίες στη Νότια Εύβοια.

Ο Τάσος Χανούμης και η Σταυρούλα Ρούσση προτείνουν τον Αλμυροπόταμο γιατί ο πεζόδρομος δίπλα στην παραλία είναι ιδανικός για οικογένειες με παιδιά. 

Επιστροφή