ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Τέσσερα κορίτσια και τέσσερα αγόρια στους 16 καλύτερους

7 Αυγούστου 2020, 09:24
A+ A-
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης όλων των αγωνιστικών κατηγοριών

 

Ικανοποιητική ήταν η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικών κατηγοριών.

Συμμετείχαν 19 κολυμβητές και κολυμβήτριες, που είχαν πιάσει τα όρια παρά την παρατεταμένη αποχή λόγω της πανδημίας.

Ειδικά για τους συλλόγους της Χαλκίδας η αποχή από τις προπονήσεις ήταν μεγαλύτερη (περίπου 3,5 μήνες), λόγω της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου, εξαιτίας της προγραμματισμένης ενεργειακής αναβάθμισης.

Κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες 4 αγόρια (Σταματονικολός, Καλουτάς, Γιαννακός, Γυμνόπουλος) και ένα κορίτσι (Βαβουλιώτη) κέρδισαν θέση στους πρώτους 16 της Ελλάδας και οι επιδόσεις τους έδωσαν βαθμούς στο σύλλογό τους. Ακόμη τρία κορίτσια (Τσάλλα, Ντούρμα, Λέων) μαζί με τη Βαβουλιώτη κέρδισαν τη 16η θέση στα ομαδικά.

Οι αγώνες φέτος έγιναν σε 7 διαφορετικά κολυμβητήρια, ένα ανά περιφέρεια, λόγω της πανδημίας. Οι σύλλογοι της Χαλκίδας συμμετείχαν μαζί με τα σωματεία της Αττικής και του Αιγαίου σε αγώνες που έγιναν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας (ΟΑΚΑ) κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Τα αποτελέσματα ενοποιήθηκαν μετά το τέλος των αγώνων και στα 7 κολυμβητήρια ...κι έγινε η τελική κατάταξη, σύμφωνα με την οποία τα "δελφίνια" του ΝΟΧ πήραν τις παρακάτω θέσεις:

   Στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ o Βαγγέλης Σταματονικολός μπήκε στην οκτάδα κατακτώντας την 7η θέση στα 400 ΕΛ . Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε την 9η θέση στα 200 ΕΛ και την 10η θέση στα 800 ΕΛ.

   Στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β' η Χρύση Βαβουλιώτη πήρε την 12η θέση στα 100 ΠΕΤ, την 13η θέση στα 50 ΠΕΤ και την 14η θέση στα 200 ΠΕΤ.

  Στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ ο Λευτέρης Καλουτάς πήρε την 14η θέση στα 50 ΕΛ.

  Στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ ο Δημήτρης Γιαννακός πήρε τη 15η θέση 800 ΕΛ .

  Στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ ο Κωνσταντίνος Γυμνόπουλος πήρε την 16η θέση στα 100 ΠΡ.

Στις σκυταλοδρομίες την καλύτερη παρουσία είχε ο ΝΟΧ στα 4Χ100 ελεύθερο Παγκορασίδων Β' (16η θέση) με τις Χρύση Βαβουλιώτη, Ευαγγελία Τσάλλα, Αναστασία Ντούρμα και Πολυξένη Λέων.

   Συμμετείχαν επίσης κάνοντας ατομικά ρεκόρ οι αθλητές:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ : Μιλτ. Κεχριώτης, Κων. Ντούμας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α': Γιάννης Σφύρλας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Ευαγγελία Λέων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ελπινίκη Βλάχου, Καλλιόπη Τιρτίγκου, Μαρία Ευθυμιάδου, Αντωμίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Γιαννούκου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α': Παυλίνα Γιαννούκου, Ελένη Κεχριώτη.

Στις σκυταλοδρομίες την καλύτερη παρουσία είχε ο ΝΟΧ στα 4Χ100 ελεύθερο Παγκορασίδων Β' (16η θέση) με τις Ευαγγελία Τσάλλα, Χρύση Βαβουλιώτη, Αναστασία Ντούρμα και Πολυξένη Λέων.

Επιστροφή