ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Ο κορωνοϊός και ο ιός της γρίπης Η1Ν1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Ο κορωνοϊός και ο ιός της γρίπης Η1Ν1
12 Σεπτεμβρίου 2020, 15:39
A+ A-
Ο καθηγητής Θανάσης Τσόκας τονίζει ότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

* Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας, Μαθηματικός-Ερευνητής

Ο ιός της γρίπης Η1Ν1 ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Οκτώβρη του 2009.

Από τον Οκτώβρη του 2009 έως το τέλος του Μάρτη του 2010 (σε χρονικό διάστημα 6 μηνών), χωρίς καμία καραντίνα, χωρίς κανένα περιοριστικό μέτρο και χωρίς εμβόλιο, είχαμε από τη γρίπη Η1Ν1 142 θανάτους!.

Επίσης ο ιός της γρίπης Η1Ν1 είναι εποχικός και τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκεται σε ύπνωση! 

Ο κορωνοϊός ξεκίνησε στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2020. 

Από το Μάρτιο  του 2020 έως 7 Σεπτέμβρη του 2020 (σε χρονικό διάστημα πάλι 6 μήνων), με ολική καραντίνα 42 ημερών, με πολλά περιοριστικά μέτρα μέχρι και σήμερα και χωρίς εμβόλιο, έχουμε διπλάσιους θανάτους (284)!.

Επίσης ο κορωνοϊός δεν είναι εποχικός ιός (όπως είναι ο ιός της γρίπης Η1Ν1 και άλλοι ιοί) , αφού το καλοκαίρι εδώ στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες που είχαν καλοκαίρι, βρισκόταν σε πλήρη δράση!.

Η δε ειδοποιός διαφορά μεταξύ του κορωνοϊού και του ιού της γρίπης Η1Ν1 είναι η εξής :

Η μεταδοτικότητα του κορωνοϊού είναι πολλαπλασίως μεγαλύτερη από τη μεταδοτικότητα του ιού της γρίπης Η1Ν1 και έτσι εξηγούνται οι διπλάσιοι θάνατοι από τον κορωνοϊό, καίτοι ο κορωνοϊός (με τα υπάρχοντα στοιχεία), έχει το ίδιο δείκτη θνησιμότητας, με τον ιό της γρίπης Η1Ν1!.

Αυτά τα ολίγα, για όλους αυτούς που αμφισβητούν την επικινδυνότητα του κορωνοϊού και λένε ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα, παρά μια απλή γρίπη και θα περάσει!!!

Υ.Γ  Ο ιδιαίτερος συνάδελφος μου και διακεκριμένος Μαθηματικός, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ της Αμερικής, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, λαμβάνοντας υπόψη την τρομερή μεταδοτικότητα του κορωνοϊού και όλα τα άλλα στοιχεία γύρω από τον ιό αυτό, με τα μαθηματικά του μοντέλα (τα οποία ασπάζομαι πλήρως), είχε κάνει την εξής εκτίμηση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα:

"Οι θάνατοι στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, θα ανέρχονταν από δεκάδες χιλιάδες έως μισό εκατομμύριο μέχρι τη λήξη της πανδημίας!"

Επιστροφή