Κανελόνια με κρέμα γάλακτος και κιμά

Κανελόνια με κρέμα γάλακτος και κιμά
23 Οκτωβρίου 2020, 06:00
A+ A-

 

Υλικά

  • 2 μερίδες
  • 250 γρ. κιμά
  • 6 κανελόνια
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • Λίγο γάλα εβαπορέ
  • Ξυσμένο τυράκι ότι προτιμάτε
  • 1 κρεμμύδι
  • Μαϊντανό
  • Κόλιανδρο
  • Ντομάτα τριμμένη
  • Αλάτι-πιπέρι

Τι κάνουμε

Σωτάρουμε το κρεμμύδι και τον κιμά καλά, βάζουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι, τον μαϊντανό και οτν κόλιανδρο και τα βράζουμε για 45 λεπτά περίπου.

Αφού γίνει ο κιμάς, τον σουρώνουμε και αφήνουμε λίγο ζουμάκι για το τέλος. Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε το ζουμί από τον κιμά από πάνω.

Αφού ανακατέψουμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα, τα περιχύνουμε από πάνω και μετά βάζουμε και τα τυριά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.

Επιστροφή