ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-0: Του έκοψε τα φτερά και πήρε ρεβάνς για τα ...παλιά

24 Οκτωβρίου 2020, 20:00
A+ A-
Ο Τζέσυ Μπράχα το νικητήριο γκολ.

Μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Ταμυναϊκού πήρε το Αυλωνάρι -με τους πολλούς νεαρούς παίκτες- κι ...έκοψε τα φτερά της ομάδας του Αλιβερίου, ενώ έσπασε και την εξαιρετική παράδοση που είχαν οι γείτονες μέσα στο γήπεδο "Ν. Κούκης".

Οι κιτρινόμαυροι είχαν θέληση και ψυχή, ήταν καλύτεροι από τους Αλιβεριώτες, έκλεισαν όλους τους χώρους στους φιλοξενούμενους και έφτασαν σε ένα σπουδαίο τρίποντο. Μετά το τέλος του ματς ξέσπασαν και σε πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια (φωτό πάνω). Και είναι λογικό, καθώς στην αρχή της σεζόν αμφισβητήθηκαν, αλλά σήκωσαν κεφάλι και εδώ και τρεις αγωνιστικές πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Ο Ταμυναϊκός σήμερα υπέστη την πρώτη του ήττα γιατί ήταν μέτριος με κακές επιλογές και στα δύο ημίχρονα ...και έχασε δίκαια από τον γείτονά του.

Για το Αυλωνάρι η σημερινή νίκη ήταν η πρώτη στην έδρα του, μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα στα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Αρτεμίσιο (4-2) και Ελλήσποντο (0-0).

Παράλληλα, το Αυλωνάρι έσπασε και την παράδοση των τελευταίων 5 ετών που έχανε σαν γηπεδούχος από τους Αλιβεριώτες και μάλιστα δεν είχε πετύχει κανένα γκολ (0-4, 0-1, 0-1, 0-1 και 0-3 με τη σειρά). Μ' αυτόν τον τρόπο πήρε και ...ρεβάνς για τα παλιά.

Δυνατά μπήκε από την αρχή του αγώνα ο ΑΟΑ και απείλησε δυο φορές με τον Καράπα στο πρώτο λεπτό και στο 9' με Μπράχα.

Στο 27' ο Μώρος για τον Ταμυναϊκό σούταρε από καλή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ και στο 31' την ίδια τύχη είχε και το σουτ που εξαπέλυσε ο Μπράχα των γηπεδούχων.

Με την έναρξη της επανάληψης (48') ο Μακρυνικόλας μετά από ωραία ενέργεια βρήκε χώρο να σουτάρει, αλλά πάλι η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Ενα λεπτό μετά, ο Ζωντός απέκρουσε έξοχα και κράτησε το 0-0 σε σουτ του Ντραγκότι.

Στο 58' έχασε την καλύτερή του ευκαιρία ο Ταμυναϊκός όταν σε σουτ του Βασίλη Αναστασίου η μπάλα τράνταξε το δοκάρι και στην επιστροφή της ο Λάμπρου έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 61' ο Μπράχα έκανε ωραίο μπάσιμο, αλλά στο σουτ που εξαπέλυσε παρενέβη ο Κούτρας κι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 68' από κόρνερ του Παναγιώτου, έπιασε την κεφαλιά ο Μακρυνικόλας, απέκρουσε ο Ζωντός και με προβολή ο Τζέσυ Μπράχα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έκανε το 1-0.

Στην επίθεση -αμέσως μετά- του Ταμυναϊκού, ο Λάμπρου έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 77' από φάουλ του Καράπα απέκρουσε ο Ζωντός και πριν προλάβει ο Καράπας να γίνει απειλητικός, αμυντικός του Ταμυναϊκού έδιωξε την  μπάλα και κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Παρόλ' αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαλαν ουσιαστική αντίδραση και έτσι το Αυλωνάρι κατέκτησε ένα πανάξιο τρίποντο.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Δάλλας-Δούκας.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Μπασινάς, Παππάς, Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Μάλλιος (41′ λ.τ. Ξυράφης), Καράπας, Γ. Παναγιώτου, Γ. Μαστροκώστας, Μπράχα (92' Γ. Κούκης), Ιω. Μακρυνικόλας, Ντραγκότι.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ζωντός, Β. Αναστασίου, Πιλάτης, Βελαέτης, Κούτρας, Θανάσι (56′ Πομαρές), Μώρος, Μεταξάς, Λάμπρου, Νίκ. Μαστροκώστας, Μανδράκας (73′ Ποδαράς).

 

Ελλήσποντος και Αυλωνάρι μετά το 0-0 μεταξύ τους ...ψάχνουν το πρώτο τρίποντο εντός έδρας

Ελλήσποντος και Αυλωνάρι μετά το 0-0 μεταξύ τους ...ψάχνουν το πρώτο τρίποντο εντός έδρας
[24/10/2020 - 13:23]

Το φωτορεπορτάζ από τον αγώνα μεταξύ τους την πρ. αγωνιστική   ...περισσότερα
 

Επιστροφή