Απόψεις

Τα Σεξιστικά Εγκλήματα, κατά των ηθών, στην σημερινή «προοδευτική» και «μοντέρνα» κοινωνία

Τα Σεξιστικά Εγκλήματα, κατά των ηθών, στην σημερινή «προοδευτική» και «μοντέρνα» κοινωνία
11 Μαρτίου 2021, 10:01
Επίκαιρο άρθρο του Κώστα Κεμίδη.

Γράφει ο Κώστας Κεμίδης, δικηγόρος

Ι) Τα «φρούτα» αυτά, τα σάπια, του Κοινωνικού Εκφυλισμού και του ανθρώπινου αμοραλισμού-μηδενισμού-πέφτουν βρώμικα και σκουληκιασμένα, από τα δέντρα της μολυσμένης, διεφθαρμένης και αφηνιασμένης «μοντέρνας» Κοινωνίας, του πανσεξουαλισμού, που ήλθε και στην χώρα μας. Τα παλιότερα χρόνια και κυρίως πριν η Ελλάδα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση τέτοια φαινόμενα οικογενειακής σήψης και κοινωνικής διαφθοράς, στην πατρίδα μας δεν υπήρχαν, τουλάχιστον στην σημερινή τους μορφή και έκταση.

Μεμονωμένα περιστατικά μπορεί να είχαμε, ασφαλώς και εδώ, γιατί μόνο στην Κοινωνία των Αγγέλων, που βρίσκονται συνεχώς στην υπηρεσία και προστασία του Πανεπόπτου και Αναμάρτητου Θεού, αμαρτία δεν υπάρχει. Στις ανθρώπινες, όμως, κοινωνίες και αμέσως μετά, την πτώση και αμαρτία των Πρωτοπλάστων, άρχισεν ο κακός Δαίμωνας να εισχωρεί τις ψυχές των ανθρώπων, διαφθείροντας και μολύνοντας ολόκληρη την Ανθρωπότητα.

Έτσι, λοιπόν, όλα αυτά τα σαπρόφυτα και εκφυλιστικά φαινόμενα της σημερινής «μοντέρνας» κοινωνίας, «της προόδου» και «του πολυπολιτισμού», έχουν κατακλύσει και την χώρα μας, με τις έκφυλες, αφύσικες και διεστραμμένες γεννετήσιες σχέσεις σαρκολατρείας, ενός γενικευμένου αφροδισιασμού, που έχει πάρει την μορφή χιονοστιβάδας, ώστε να παρουσιάζεται στην χώρα μια εικόνα εκτεταμένης χυδαιότητας, ακολασίας και ανηθικότητας.

Καθημερινά, πλέον, όλοι μας γινόμαστε μάρτυρες, αυτών των αισχρών φαινομένων, που βγαίνουν στην επιφάνεια από όλα τα Ηλεκτρονικά και Έντυπα Μ.Μ.Ε., ιδιαίτερα μετά τον εγκλεισμό των ανθρώπων στα σπίτια τους, με τα αλλεπάλληλα περιοριστικά μέτρα καραντίνας, για την αντιμετώπιση της διασποράς στην Κοινότητα, της θανατηφόρου πανδημίας του κορωνοϊού (π.χ. Ενδοοικογενειακή βία, Κακοποίηση γυναικών και παιδιών, Σεξουαλική βία κ.λπ.).

ΙΙ) Αναρωτιούνται σήμερα πολλοί (υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι), γιατί η Πολιτεία με τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές της και τα Εισαγγελικά Όργανα, επιτρέπει, την αναμετάδοση και τον καθημερινό σχολιασμό αυτών των άσεμνων και χυδαίων ειδήσεων των διεστραμμένων σεξουαλικά ανθρώπων, αφού το βέβαιον είναι ότι διεγείρει τα πάθη του περίεργου και φιλοθεάμονος κοινού, αλλά και του φιλήδονος τηλεθεατή, που, δυστυχώς, αρέσκονται, σε τέτοια τηλεοπτικά και γαργαλιστικά μαντάτα και κουτσομπολιά.

Αντί για παιδαγώγηση των πολλών, φέρνουν οι εικόνες αυτές του αίσχους, το αντίθετο, πολλάκις, αποτέλεσμα και «βρίσκουν» οι εικόνες άτομα μειωμένης ηθικής αντιστάσεως, που θα ήθελαν και να μιμηθούν τα ανώμαλα ινδάλματά τους. Ακόμη, αναρρωτιούνται πολλοί, γιατί να συμβαίνουν αυτά τα έκτρωπα και αηδιαστικά φαινόμενα χυδαιότητας και εκτραχηλισμού, σήμερα. Εγώ πιστεύω, πως η σαπίλα και διαφθορά «δεν είναι κεραυνός εν αιθρία».

Όταν φθάσαμε σε σημείο να ψηφίζουμε νόμους, κάθε είδους ασχημοσύνης και εκτροπής εκ του φυσικού στο αφύσικο, π.χ. όταν νομιμοποιούμε τα ομόφυλα ζευγάρια, με την δυνατότητα να μπορούν να υιοθετούν και παιδιά ή να συνάπτουν μεταξύ τους γάμους (άνδρας με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα), όταν διοργανώνονται επίσημα παρελάσεις ομοφυλοφίλων, που περνάνε ανερυθρίαστα και επιδεικτικά, μπροστά στο κοινό ημίγυμνοι ή και εντελώς γυμνοί, φέροντες στα απόκρυφα και υπογάστρια μέρη τους, ακόμη και εικόνες των Αγίων της πίστεώς μας.

Όταν προσβάλλουν βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα του ορθόδοξου λαού και βλασφημούν αναιδέστατα και προκλητικά, τα όσια και ιερά της φυλής μας, ατιμώρητα. Τότε, γιατί να μη συμβαίνουν οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, που είναι παράγωγα φαινόμενα της γενικευμένης ακολασίας;

Όταν επιτρέπομεν αυτά τα αήθη και χυδαία φαινόμενα να γίνουν καθημερινότητα στην «προοδευτική μας κοινωνία», στο όνομα μιας ψευτοκουλτουριάρικης και αρρωστημένης «προοδευτικής» ιδεοληψίας, περί ελευθεριότητας στις σχέσεις των ανθρώπων, τότε τα σημερινά φαινόμενα σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης, φαντάζουν σαν απλά πταίσματα.

Ας μην απορούμε λοιπόν για την σαπίλα αυτή και το ξεχαρβάλωμα των Οικογενειακών και Κοινωνικών μας παραδόσεων, του Ορθοδόξου Παρελθόντος της πατρίδας μας. Δεν μένει πλέον τίποτε όρθιο, που να μας θυμίζει την παλιά μορφή μιας χριστιανικής οικογένειας, όπου όλα τα μέλη της είχαν αγάπη μεταξύ τους, αμοιβαία κατανόηση, αρχές και ιδανικά φιλοπατρίας και φιλαλληλίας, αγάπη στον πλησίον συνάνθρωπό τους και σεβασμό της προσωπικότητας και της Οικογενειακής τιμής και αξιοπρέπειας.

ΙΙΙ) Όπως προανέφερα, τα φαινόμενα αυτά μιας διεστραμμένης γενετήσιας σχέσης, των ανθρωπόμορφων τεράτων, που κακοποιούν και βιάζουν ανθρώπους κάθε ηλικίας (ακόμη και τα νήπια, δεν αφήνει η κτηνώδης σαρκολατρεία τους), έχουν μεγάλη έξαρση στην σημερινή «μοντέρνα» κοινωνία του πολυπολιτισμικού τόξου.

Όλα αυτά τα εσωστρεφή και διεστραμμένα άτομα, διαπνεόμενα από τα απάνθρωπα και κτηνώδη ένστικτα του πανσεξουαλισμού και της σαρκολατρείας, χωρίς ίχνος αιδούς και χωρίς Θεό στην ψυχή τους, δεν θέλουν μια οργανωμένη και ενάρετη κοινωνία, που να σέβεται και να τιμά τους πολίτες και τις παραδόσεις της, αλλά μια Κοινωνία, χωρίς Θεό, χωρίς αγάπη, χωρίς σεβασμό, χωρίς Κανόνες Δικαίου και νομιμότητας, αλλά αθεΐα, αναρχικότητα, ασυδοσία και ακαταστασία, που να βοηθάει τα καταχθόνια και διεστραμμένα σχέδιά τους.

ΙV) Η σημερινή πλημμυρίδα της σεξουαλικής κακοποίησης, που είναι στην χειρότερη μορφή της, στους χώρους του καλλιτεχνικού θεάματος γενικότερα, έφθασε πια σήμερα στο αποκορύφωμά της.

Οι σεξουαλικά ανώμαλοι και διεστραμμένοι σάτυροι, εκμεταλλευόμενοι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της Κοινωνικής σαπίλας, αλλά και την εργασιακή σχέση εξάρτησης, με τα υποψήφια θύματά τους, προβαίνουν στις κακουργηματικές και διεστραμμένες γενετήσιες σχέσεις, χωρίς ίχνος ντροπής και φόβου τυχόν διασυρμού τους.

Μέσα σε μια αηδιαστική κοινωνία της ανοχής και συνενοχής, όπου η αρετή της σεμνότητας, της ηθικότητας, του σεβασμού και της ευγένειας της ψυχής, αμφισβητούνται «ως κατεστημένα και αναχρονιστικά ταμπού», τα άτομα αυτά της προστυχιάς και της ακολασίας, βρίσκουν ευνοϊκό έδαφος, να σέρνονται και να κυλιούνται στον βούρκο της διαστροφής και ανωμαλίας, παρασύροντας με τα βοθρολύματά τους και τις αθώες παιδικές ψυχές, που συμβαίνει να γνωρίσουν στην ζωή τους.

Πως είναι δυνατόν να μην αισθανόμαστε και εμείς, οι απλοί θεατές και ακροατές τέτοιων εγκληματικών γενετήσιων σχέσεων ακολασίας ανατριχίλα, αλλά και μια ενδεχόμενη παθητική ευθύνη συνενοχής, όταν ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα και ανεμπόδιστα, μια κοινωνία, που βράζει στα απόνερα της σαρκολατρείας και μιας γενικευμένης χυδαιότητας και ανηθικότητας, που βασιλεύει παντού;

Όταν αυτοί οι ίδιοι σάτυροι και ανώμαλοι πρωταγωνιστές-εργοδότες, του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, συμμετέχουν, χωρίς το αίσθημα ντροπής, αναίσθητοι και κανίβαλοι, σε καθημερινά τηλεοπτικά προγράμματα και με μεγάλη θεαματικότητα μάλιστα, παρουσιάζοντας και εκτελούντες τα πρόστιχα και ανεξέλεγκτα από κάθε προληπτικό έλεγχο της πολιτείας, προγράμματα και παραστάσεις τους;

Ευτυχώς, που τελευταία, η Κρατική Τηλεόραση, αισθανόμενη την σοβαρότητα του προβλήματος, διέκοψε την συνεργασία σάτυρων και διεφθαρμένων ηθοποιών που προέβαλε η ΕΡΤ, με βομβαρδισμόν διαφημίσεων, για να δούμε τα αίσχη τους και στις οθόνες μας και να τους βάλομεν και στα σπίτια μας!!!

Πού είναι το Ε.Ρ.Σ., που όφειλε πριν ξεσπάσει το κακό, να προλάβει με προληπτικό έλεγχο στιγματίζοντας την ανομία, ασωτία και ακολασία των ηθοποιών και να επιβάλει την απαγόρευση της προβολής τους; Η Εισαγγελία, επίσης, για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των προαγωγών και βιαστών της περί αισθητικού κάλλους, συνείδησης των πολιτών και της κοινωνικής μας κουλτούρας; Θα πείτε να ισχύσει η λογοκρισία; Χίλιες φορές λογοκρισία, παρά ο εκμαυλισμός των ηθών και σοδομισμός των σατύρων, να εισχωρεί στα σπίτια μας.

V) Αλλά, είπαμε, «το ψάρι βρωμάει από την κεφαλήν» και με την ανοχή της πολιτείας και συνενοχή της, γίνονται όλα αυτά τα αίσχη, σε μια κοινωνία, που βολοδέρνει και βουλιάζει στον βούρκο των λυμάτων, της ακολασίας.

Είναι ντροπή μας, στο όνομα της ψευτοκουλτουριάρικης και αρρωστημένης προοδευτικότητας μας, να δικαιολογούμεν βιασμούς σωμάτων και συνειδήσεων διότι, τάχα μου, γίνονται «χάριν της Θεάς Τέχνης και της ελεύθερης έκφρασης», του καθενός σεξουαλικά διεστραμμένου και ανωμάλου ψυχικά κουλτουριάρη-μαζοχιστή.

VI) Πάντως, τώρα, ήλθε πλέον ο καιρός να αναθεωρήσωμεν και ξεκαθαρίσωμεν την εσφαλμένη αντίληψη της προβολής και ανοχής παραστάσεων μιας έκφυλης κατάστασης, που προσβάλλει την τιμήν, την υπόληψη, την θρησκευτική συνείδηση και την περί ηθικής γενικότερα, έννοια του πολίτη μέσα στην Κοινωνία.

Να συσταθεί, επιτέλους, ο προληπτικός και ποιοτικός έλεγχος όλων των προβληθησομένων τηλεοπτικά παραστάσεων, ακόμα και διαφημίσεων (πλείστες των οποίων περιέχουν σκληρό σεξιστικό υλικό), με την συγκρότηση και δημιουργία Θεσμικού Οργάνου, απαρτιζομένου από Κριτές-Δικαστές, ως μέλη του, αποδεδειγμένα έντιμους, ηθικούς, ενάρετους και ακέραιους, με ορθή κρίση και αντίληψη, σε ζητήματα πνευματικής και ηθικής φύσεως που να έχουν ευαισθησία, την έξωθεν καλή μαρτυρία, και πάνω απΆ όλα, ήθος και διαγωγή ξεκάθαρη και προπάντων, φόβον Θεού, μέσα στην ψυχή τους. Μόνο, έτσι, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα ξεβρωμίσει η Κοινωνία, από την μπόχα του πανσεξουαλισμού και του γενικευμένου αφροδισιασμού της πατρίδας μας. Να ξεκαθαρίσει, μια για πάντα, «η ήρα από το στάρι».

VII) Ας μου επιτραπεί τέλος και ιδιαίτερα στο σημείο της χριστιανικής πίστης, να παρατηρήσω -με την ευκαιρία του εορτασμού στην Πατρίδα μας των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821- ότι, χάρις στην Ορθόδοξη Χριστιανική μας πίστη, κατάφερε ο Ελληνισμός να διατηρήσει την ταυτότητά του, και την συνοχή του, σαν ένα Έθνος, ενιαίο, με την ίδια θρησκεία, την ίδια γλώσσα, την ίδια ιστορία, τα ήθη και τα έθιμά του και την πολιτιστική του κληρονομιά, για 400 ολόκληρα χρόνια. Δεν αφομοιώθηκε από την σκληρή και αδυσώπητη σκλαβιά, της Τουρκίας.

Την ιδιότητα, λοιπόν, του σωστού και πιστού Χριστιανού, να την έχουμε και να μην φοβόμαστε να την διακηρύττουμε, παντού και πάντοτε, παρά την λυσσαλέα προσπάθεια αποχριστιανοποίησης της Κοινωνίας μας, με τα αθεϊστικά συνθήματα, της ψευτοκουλτουριάρικης και άθεης νοοτροπίας, περί προοδευτισμού και εκμοντερνοποίησης της σημερινής Κοινωνίας. Οι επαναστάτες Έλληνες του Ά21 και κυρίως οι Πρωταγωνιστές, Οπλαρχηγοί και Καπεταναίοι, εμάχοντο «για του Χριστού την Πίστη την Αγίαν και της Πατρίδας την Ελευθερίαν», όπως έχουν γράψει πολλοί εξ αυτών στα απομνημονεύματά τους.

VIII) Τελειώνοντας την αναφορά μου τούτη, ας κλείσω το κείμενό μου, με αυτό που γράφει ο Κόντογλου, για την διαχρονικότητα και αιωνιότητα του Ελληνισμού και χριστιανισμού, στο «Ευλογημένο του Καταφύγιο».

«Η Ρωμιοσύνη είνΆ φυλή συνάκαιρη του κόσμου,

κανένας δεν ευρέθηκε για να την εξαλείψει.

Κανένας, γιατί σκέπει την απΆ τάψη, ο Θεός μου.

Η Ρωμιοσύνη θα χαθεί, όντας ο κόσμος λείψει».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο εθισμός στα επιδόματα

Ο εθισμός στα επιδόματα
Απόψεις
[30/04/2022 - 13:37]

Στην Ελλάδα της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. ...περισσότερα

ΤΣΟΚΑΣ: Μέγα ατόπημα η πρόσκληση Ζελένσκι στην ελληνική βουλή

ΤΣΟΚΑΣ: Μέγα ατόπημα η πρόσκληση Ζελένσκι στην ελληνική βουλή
Απόψεις
[11/04/2022 - 10:22]

Ανοιχτή επιστολή του Χαλκιδέου μαθηματικού στον πρωθυπουργό. ...περισσότερα