Φονικό στη Μακρινίτσα: Σοκάρουν τα μηνύματα μίσους του κατηγορούμενου στη γυναίκα του

Φονικό στη Μακρινίτσα: Σοκάρουν τα μηνύματα μίσους του κατηγορούμενου στη γυναίκα του
2 Μαΐου 2021, 08:02
A+ A-
Δολοφόνησε την ίδια και τον αδελφό της μπροστά στα μάτια των γονιών τους. 

Σοκάρουν τα μηνύματα μίσους και οι απειλές που δεχόταν η άτυχη Κωνσταντίνα από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος δολοφόνησε την ίδια και τον αδελφό της μπροστά στα μάτια των γονιών τους στη Μακρινίτσα.

Τα μηνύματα που έστελνε ο δράστης του διπλού φονικού στη σύζυγό του προκαλούν ανατριχίλα:

"Το τραβάει ο οργανισμός σας να ανέβω πάνω και να σας πάρω έναν έναν παραμάζωμα".

"Δημήτρη θέλει να κοιμηθεί το παιδί σου είπα" ήταν η απάντηση της άτυχης Κωνσταντίνας.

"Πάρε με τηλέφωνο... πάρε με τηλέφωνο... πάρε με τηλέφωνο" επέμενε εκείνος.

"Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να μείνω μόνη μου με το παιδί να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου" είχε γράψει η γυναίκα, με τον πρώην σύζυγό της να απαντά:

"Βόλεψε που σε πλάκωσα και έφυγες, με τόσα που κάνατε, αλλά πού θα πάει θα τα βρείτε μπροστά σας... κρίμα που σε αγάπησα και εσύ με κορόιδευες τόσα χρόνια".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η 28χρονη απομακρύνθηκε από τον 32χρονο και μετακόμισε στο πατρικό της σπίτι στη Μακρινίτσα, καθώς φοβόταν για τη ζωή της:

"Τι θα γίνει; Θα απαντήσεις; Θα το σηκώσεις ή θα παίζεις πολύ ώρα το κρυφτούλι; Τι θα γίνει θα απαντήσεις το τηλέφωνο, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Άμα νομίζεις εσύ ότι θα με δουλεύεις για πολύ καιρό και θα το αφήσω έτσι, σε γελάσανε" είχε γράψει ο δράστης.

"Δημήτρη, σου είπα να με αφήσεις να ηρεμήσω... δεν μπορώ άλλο" του είχε απαντήσει η Κωνσταντίνα.

Η νεαρή κοπέλα είχε προσπαθήσει πολλές φορές να πείσει τον πρώην σύζυγό της να δει γιατρό για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, χωρίς, όμως αποτέλεσμα. Είχε απευθυνθεί ακόμη και στις εισαγγελικές Αρχές ζητώντας τον ακούσιο εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο, αλλά μέχρι να παρέμβουν, το κακό έγινε.

Επιστροφή