Αθλητικά

Η Ελένη Κοτταρά μοναδική εκπρόσωπος της ευβοϊκής διαιτησίας αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Ελένη Κοτταρά μοναδική εκπρόσωπος της ευβοϊκής διαιτησίας αυτό το Σαββατοκύριακο
7 Μαΐου 2021, 11:58
Και δυο παρατηρητές στα παιχνίδια εντός νομού - Ποιοι διαιτητεύουν Ηρακλή Ψαχνών και Αρτάκη

 

Η Ελένη Κοτταρά από τη Χαλκίδα θα είναι διαιτητής στον αγώνα Οδυσσέας Γλυφάδας-Νέος Αστέρας Ρεθύμνου, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο «Χάρης Παυλίδης» στον Ταύρο, για το πρωτάθλημα Α' Εθνικής Γυναικών.

Είναι μάλιστα η μοναδική εκπρόσωπος της ευβοϊκής διαιτησίας στα ματς που γίνονται το Σαββατοκύριακο σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα και θα έχει για βοηθούς τους Αθηναίους Μιχάλη Βαμβακά και Δημήτρη Κούλη.

Τον αγώνα Αβαντίδες-Μεσολόγγι που θα γίνει στο Ενωσιακό Χαλκίδας την Κυριακή 9/5, ώρα 5, θα τον διευθύνει ο Στέφανος Ξηρογιάννης  με βοηθούς τους Γ. Καούρα, Χρ. Βασιλείου, και οι τρεις του Συνδέσμου Βοιωτίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ευβοέας Χρήστος Διαμαντής.

Από την Εύβοια θα είναι και ο παρατηρητής διαιτησίας στο άλλο ματς που γίνεται εντός νομού (Ηρακλής-Δήμητρα Ευξεινούπολης) και συγκεκριμένα ο Γιώργος Αδάμ.

Στο γήπεδο Ψαχνών (Κυριακή 9/5, ώρα 5) θα σφυρίξει ο Γιάννης Στεργιώτης με βοηθούς τους Ανδρέα Καφρίτσα, και Αποστόλη Καραγεώργο από την Αθήνα.

Στον αγώνα Αλμυρός Βόλου-Αρτάκη, την ίδια μέρα και ώρα, διαιτητής θα είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από τη Φθιώτιδα με βοηθούς τους Γ. Παπαλίτσα, Απόστ. Καλογριανίτη από την Καρδίτσα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ