Απόψεις

Η ...πανδημία της σεξουαλικής διαστροφής

Η ...πανδημία της σεξουαλικής διαστροφής
18 Μαΐου 2021, 17:07
Η Ευβοϊκή Γνώμη γράφει για την έξαρση των σεξουαλικών εγκλημάτων.

*Αναδημοσίευση από τη στήλη "Η Γνώμη μας"

της εφημερίδας Ευβοϊκή Γνώμη

Παλιά στο κανάλι Alter και τις μεταμεσονύκτιες ώρες προβαλλόταν ένα από τα πιο αστεία soft πορνό της ελληνικής tv. Ήταν ένας τύπος που γινόταν αόρατος και έκανε σεξ με όποια γυναίκα τού άρεσε.

Σε αυτό το κωμικό τηλεοπτικό αποτέλεσμα, όλα τα …θύματα του αόρατου εραστή απολάμβαναν την πράξη. Στην Ελλάδα του 2021 έχουμε τον αόρατο ανώμαλο, που καραδοκεί στη διπλανή πόρτα.

Είδαμε το νεαρό στη Νέα Σμύρνη να κυνηγά μία κοπέλα με το μόριό του έξω. Λίγες μέρες αργότερα, αεροσυνοδοί δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από επιβάτη, ο οποίος εν τέλει αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα στο αεροπλάνο.

Η σεξουαλική διαστροφή είναι μία άφαντη γάγγραινα. Καταγγέλλονται ελάχιστα περιστατικά, αλλά συμβαίνει γύρω μας σχεδόν κάθε μέρα και υπάρχει ο κίνδυνος μιας συνολικής ανοσίας απέναντι στο φαινόμενο.

Χωρίς υπερβολή, βιώνουμε την τσοντοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από τη μία, έχουμε μία πιτσιρικάδα, η οποία μεγαλώνει με όλο και λιγότερους σεξουαλικούς φραγμούς.

Από εκεί που κατά βάση όλα απαγορεύονταν μέχρι η κοπέλα να πει το πολυπόθητο «ναι», φτάσαμε σε μια ανώμαλη κανονικότητα, όπου σχεδόν όλα επιτρέπονται ή τα αγόρια νομίζουν ότι αυτό ισχύει.

Από την άλλη, ανθούν πια οι σχέσεις του διαδικτύου. Από εκεί ξεκινάει το φλερτ και δυστυχώς κάποιες φορές η dick pic προηγείται της χειραψίας. Το ίντερνετ κάνει τα πάντα εύκολα, ενώ δεν είναι. Δεν χρειάζεται να ντυθείς, να βαφτείς και να βγεις έξω για να γνωρίσεις κάποιον. Μπορείς να το κάνεις και την ώρα που φτιάχνεις φασολάκια στην κουζίνα.

Η έξαρση των ιστοσελίδων πορνογραφικού περιεχομένου αποδεικνύει ότι το ωμό σεξ πλημμυρίζει τις οθόνες και ροκανίζει κάθε ηθική αντίσταση στο μυαλό των ανδρών. Προσθέτοντας μπόλικη μοναξιά ελέω καραντίνας και όχι μόνο, το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό, ειδικά σε νεότερες ηλικίες.

Δυστυχώς, η σεξουαλική διαστροφή αποτελεί μια σύγχρονη πανδημία. Επελαύνει πιο γρήγορα από τον covid,  δεν υπάρχει εμβόλιο για να τη σταματήσει και φορέας της μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΥΒΟΙΑ: Η Λεηλασία ενός Aνοχύρωτου Νησιού

ΕΥΒΟΙΑ: Η Λεηλασία ενός Aνοχύρωτου Νησιού
Απόψεις
[04/10/2022 - 15:14]

Ο Νίκος Παπανδρέου τοποθετείται για τις ανεμογεννήτριες στην Εύβοια. ...περισσότερα

ΠΑΓΩΝΗΣ: Καταδίκη για την Εύβοια το κουτσούρεμα του έργου της παράκαμψης Χαλκίδας

ΠΑΓΩΝΗΣ: Καταδίκη για την Εύβοια το κουτσούρεμα του έργου της παράκαμψης Χαλκίδας
Απόψεις
[25/09/2022 - 18:37]

Η κατασκευή δρόμου με μονή λωρίδα ανά κατεύθυνση είναι μία  τρύπα μέσα στο νερό. ...περισσότερα

Το σχολείο που θέλουμε

Το σχολείο που θέλουμε
Απόψεις
[16/09/2022 - 15:27]

Η Ευβοϊκή Γνώμη μοιράζεται τις σκέψεις της με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς. ...περισσότερα