ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο στο όμορφο κάστρο της Μονεμβασιάς

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε ένα τριήμερο στο όμορφο κάστρο της Μονεμβασιάς
26 Ιουλίου 2021, 12:01
A+ A-
Την καλύτερη περίοδο για διακοπές. 

Ο Σεπτέμβριος είναι για πολλούς ο καλύτερος μήνας των διακοπών. Η Μονεμβασιά παραμένει αγαπημένος προορισμός.

Ετσι, το egnomi.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο BYZANTINO BOUTIQUE HOTEL σάς κάνουν δώρο ένα τριήμερο, την καλύτερη εποχή για διακοπές! 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας τυχερός, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή με πλούσιο πρωινό, για δύο άτομα σε παραδοσιακό, δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 130 ευρώ.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Το BYZANTINO βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του κάστρου της Μονεμβασιάς. Αποτελείται από μικρότερα ανεξάρτητα κτήρια-ξενώνες που διατηρούν την αρχιτεκτονική τους ταυτότητα, ενώ διαθέτει έναν πανέμορφο cafe (Μάθετε περισσότερα στο http://www.hotelbyzantino.com/gr). 

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα ρομαντικό τριήμερο στην όμορφη Μονεμβασιά με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα στις 25 Αυγούστου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 26/8 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή