Β' ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι σκόρερ στους αγώνες της Κυριακής

Β' ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι σκόρερ στους αγώνες της Κυριακής
28 Νοεμβρίου 2021, 21:25
A+ A-
Ο Αρβανάκος έχασε πέναλτι αλλά ...πήρε το αίμα του πίσω. Από δυο φορές σκόραραν Κ. Αλεξίου, Α. Μπάνος και Φ. Μπαλογιάννης. Ο 16χρονος Μπόκαρης απέκρουσε το πέναλτι του Μανώλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής στη Β' ΕΠΣΕ. Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα σκορ στα σημερινά ματς και ποιοι πέτυχαν τα γκολ...

 

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Ωραιο και δυνατό ματς έγινε στην Ιστιαία, όπου η τοπική ομάδα με τον Σταυρό ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Καλιβάτσι στο 14' και ισοφάρισε ο Κώστας Ντούμας στο 75'. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 25' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καρκαλή, ενώ με 10 παίκτες έμεινε και η Ιστιαία από το 70' επειδή την κόκκινη αντίκρισε ο Παπασταμούλος.

Η Δόξα Προκοπίου κρατούσε τη νίκη μέχρι το 95' μέσα στις Γούβες με ένα γκολ από πέναλτι του Μάλλιαρη στο 65'. Τελικά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Γιάγκου.

Στο τρίτο ματς του βόρειου ομίλου που έγινε την Κυριακή, ο Ταξιάρχης, που είχε να νικήσει από την 1η αγωνιστική (2-1 τις Γούβες), κέρδισε 3-1 την Κήρινθο ξεπερνώντας το σοκ από το γκολ που δέχθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό από τον Ισσαλάρι κι έγινε το 0-1. Ο Αχιλλέας Δαρζέντας στο 14' ισοφάρισε. Ο αδελφός του Δημήτρης Δαρζέντας με ένα φοβερό φάουλ μεταξύ κέντρου και περιοχής έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 50' και πέντε λεπτά αργότερα εδραίωσε τη νίκη ο  Βαγγέλης Μούστος.

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Τρίτη νίκη σερί γαι την ΑΕ Χαλκίδας που κέρδισε στο Πάρκο Λαού τον συμπολίτη Κεραυνό με 1-0. Ο Αρβανάκος στο 52' έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι (απέκρουσε ο Καρύμπας), αλλά τρία λεπτά αργότερα (55') ...πήρε το αίμα του πίσω και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στο άλλο ματς που έγινε σήμερα για το 2ο όμιλο, οι Καθενοί κέρδισαν 3-1 το Ληλάντιο που προηγήθηκε στο 12'. Στο 42' ο Χρήστος Κούκουρας ισοφάρισε σε 1-1 και στο β' ημίχρονο ανέλαβε ο Κώστας Αλεξίου (φωτό) να ...αποκαταστήσει την τάξη για την ΑΕΚ, σημειώνοντας δυο γκολ μέσα σε 5 λεπτά (47'-52').

 

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Ξαναπέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου  ο Νηλέας Νεοχωρίου ξεπερνώντας με 2-0 το εμπόδιο του Ερμήλιου στο γήπεδο Δροσιάς. Και τα δυο γκολ σημείωσε ο Α. Μπάνος μέσα σε 6 λεπτά (52' και 58'). Οι γηπεδούχοι για μια ώρα έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κ. Μπακρή στο 35'.

Ωραίο ματς έγινε στο Αφράτι ανάμεσα στο Μιαούλη και το Δύστο με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, αλλά καμιά ομάδα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στα Ζάρκα, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του το Μαρμάρι και με ευρύ σκορ (0-4) κερδίζοντας τη ...συνδημότισσα ομάδα των Νέων Στύρων. Ο Φώτης Μπαλογιάννης άνοιξε το σκορ στο 31' και οκτώ λεπτά αργότερα διπλασίασε τα δικά του γκολ και της ομάδας του με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα. Ο Μπούσουλας στο 60' και ο Χελιώτης στο 90' πέτυχαν τα άλλα δυο γκολ των νικητών. Να σημειώσουμε ότι οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι λίγο πριν γίνει το 4-0 και το εκτέλεσε ο Μαρμαριώτης Κώστας Μανώλης, αλλά το απέκρουσε ο 16χρονος Βαγγέλης Μπόκαρης που είχε μπει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα στη θέση του Λεμονιά. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι γιος του βετεράνου τερματοφύλακα από την Κάρυστο Σταύρου Μπόκαρη.

 

Επιστροφή