Απόψεις

Η βλασφημία του Καθηγητή Μόσιαλου και τα παπαγαλάκια της αριστερόστροφης ψευτοκουλτούρας

Η βλασφημία του Καθηγητή Μόσιαλου και τα παπαγαλάκια της αριστερόστροφης ψευτοκουλτούρας
11 Ιανουαρίου 2022, 20:44
Από τον Χαλκιδέο δικηγόρο Κώστα Κεμίδη.

* Γράφει ο δικηγόρος Κώστας Κεμίδης 

Ι) Λένε, πως τα φαινόμενα συνήθως εξαπατούν και κάτι τέτοιο, ομολογώ, συνέβη και σ΄ εμένα. Με την πανδημία ο Μόσιαλος, συχνά - πυκνά, φιλοξενείτο σε πολλά κανάλια της T.V. λέγοντας τις απόψεις του για τον κορωνοϊό, σαν ειδικός επιστήμονας γιατρός, που εκπροσωπεί, μάλιστα την χώρα μας σε Διεθνείς Οργανισμούς για την πορείαν της επιδημίας.

Εκπέμπει μια φυσική καλοσύνη, που εύκολα γίνεται συμπαθής και με τον ήρεμο τρόπο έκφρασής του. Δεν μπορούσα ποτέ όμως να φαντασθώ, ότι κάτω από την γλυκιά έκφραση του προσώπου του, κρυβόταν μια βρωμερή και σατανική ψυχή, ενός βλάσφημου υβριστή του ιερώτατου Προσώπου της Παναγίας μας.

ΙΙ) Νομίζω, πως σε ζητήματα πίστεως στην Τριαδική Θεότητα, στην Παναγία και όλο το νέφος των Αγίων - Μαρτύρων της Εκκλησίας μας, δεν χωράει καμία επιφύλαξη και κανένας συμβιβασμός. Γρίφοι, σκίτσα, υπονοούμενα, σκαριφήματα και αστειότητες, είναι φληναφήματα γελοιότητας και ηθικού ξεπεσμού.

Τα ιερά και όσια της φυλής μας, με την καθολική και ομόθυμη πίστη του Λαού μας, στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Ιησού Χριστού - ως κεφαλή της - ήσαν τα κύρια γνωρίσματα της διατήρησης της Ορθοδοξίας, στα 400 χρόνια βάρβαρης σκλαβιάς των Τούρκων κατακτητών.

ΙΙΙ) Σκιτσάρισε και χλεύασε την Παναγία Παρθένο με τον δίκαιο μνήστορα Ιωσήφ, ότι τον «ξεγέλασε» αποκρύπτοντας την «κλεψιγαμία της», δείχνοντας τον κρίνον που της πρόσφερε ο Άγγελος Γαβριήλ.

Δεν είναι μόνο τα λόγια που έβαλε στο στόμα της Παναγίας, ο βλάσφημος και συκοφάντης καθηγητής, αλλά - κυρίως - το υπονοούμενο, ότι «Είναι δυνατόν να συλλάβει γυναίκα έμβρυον με ένα λουλούδι;».

Εδώ, συμβαίνουν 2 πιθανά πράγματα.

Ο Μόσιαλος, ή αγνοεί και έχει μεσάνυχτα για τον διάλογον που ακολούθησε μεταξύ της Παναγίας και του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, μετά την έκπληξη και ταραχή, που δοκίμασε από την ξαφνική επίσκεψη του αγγέλου στο σπίτι (του Ιωσήφ), ή σκόπιμα διαστρεβλώνει αυτόν τον διάλογο, τον αποκρύπτει, τον αποσιωπεί εντελώς, γράφοντας μόνο για τον κρίνον, με τον οποίον ξεγέλασε - όπως λέγει - τον Ιωσήφ.

Και στην μία περίπτωση (της άγνοιάς του) και στην άλλην της απόκρυψης της αλήθειας, ενήργησε με δόλιο και σατανικό τρόπο, προκατειλημμένος ώστε να αποδομήσει την αγάπη και τον σεβασμό που έχει, ο απανταχού ευρισκόμενος (έως τα πέρατα της Οικουμένης) Ελληνικός πληθυσμός, στην ιερότητα και θεότητα της Παναγίας - Μητέρας του Θεού.

Ποντάρω, όμως, πιο πολύ στην άγνοιάν του, για το γεγονός ότι οι αριστερόφρονες κομμουνιστές και συνοδοιπόροι τους, έχουν πάρει διαζύγιο με την Εκκλησία του Χριστού, αφότου επικράτησαν οι Μπολσεβίκοι στην Ρωσία και δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στην Εκκλησία του Θεού και συνεπώς δεν έχουν ακούσει τα ιερά Ευαγγέλια, στις Θείες Λειτουργίες.

IV) Ακόμη, δεν γνωρίζει, ούτε και θέλησε να μάθει ποτέ,  και να διαβάσει τις Άγιες Γραφές, όπου θα μάθαινε ότι την έλευση του Μεσσία (Ιησού Χριστού), είχαν προφητεύσει χιλιάδες χρόνια πριν την γέννησή του ο (Προφήτης Μωϋσής, 3.500 χρόνια πριν), ότι «σπέρμα γυναικός θα συντρίψει την κεφαλήν του αρχαίου όφεως» (Γενεσ. Γ΄15).

Όχι σπέρμα ανδρός, Κύριε Μόσιαλε, υβριστά και ανιστόρητε, αλλά «σπέρμα γυναικός». Ακόμη ο Προφήτης Ιεζεκιήλ, 1500 χρόνια πριν, προφήτευσε την γέννηση του Χριστού, από την Αειπάρθενο Υπεραγία Θεοτόκον «Και είπε Κύριος: Η πύλη (μήτρα της Παρθένου) αύτη κεκλεισμένη έσται, ουκ ανοιχθήσεται και ουδείς, μη διέλθει δι΄ αυτής, ότι Κύριος, ο Θεός Ισραήλ εισελεύσεται δι΄ αυτής, και έσται κεκλεισμένη (Μδ 1,2)…….

Περαιτέρω και οι Άγιοι υμνογράφοι (Ιωάννης Δαμασκηνός και Ρωμανός ο Μελωδός), στα κατανυκτικά τους τροπάρια και μελωδίες των Ύμνων των Χριστουγέννων, ψάλλουν και υμνούν για την Υπερφυσική και Υπέρλογη Γέννηση του Ιησού Χριστού (Βλέπε τις ωραιότατες καταβασίες των Χριστουγέννων).

Όπως π.χ. «…. Τί θαυμάζεις Μαριάμ (γιατί απορείς), τί εκθαμβείσαι το εν σοι (γιατί εκπλήττεσαι από αυτό που σου συνέβη)… Άνανδρος (άγαμος) ειμί και πώς τέξω Υιόν; Άσπορον γυνήν τίς εώρακεν; και «Όπου Θεός γαρ βούλεται, νικάται φύσεως τάξις, ως γέγραπται».

V) Ιδού, το σχετικό απόσπασμα του Ευαγγελιστού Λουκά (κεφ. α΄, στιχ. 28-38) «Και εισελθών ο Άγγελος προς αυτήν (αφού μπήκε στο δωμάτιόν της), είπε: Χαίρε Κεχαριτωμένη˙ ο Κύριος μετά σου˙ ευλογημένη συ εν γυναιξίν˙ η δε ιδούσα διεταράχθη επί τω λόγω αυτού, και διελογίζετο ποταπός είη (τί εσήμαινεν ο ασπασμός του αγγέλου) ο ασπασμός ούτος. Και είπεν ο άγγελος αυτή μη φοβού Μαριάμ˙ εύρες γαρ χάριν παρά τω Θεώ. Και ιδού συλλήψη εν γαστρί και τέξη υιόν, και καλέσεις το όνομα αυτού Ιησούν……… είπε δε Μαριάμ προς τον άγγελον˙ πώς έσται μοι τούτο, επεί άνδρα ου γινώσκω και αποκριθείς ο άγγελος είπεν αυτή. Πνεύμα Άγιον επελεύσεται επί σε και δύναμις υψίστου επισκιάσει σοι˙ διό και το γεννώμενον άγιον κληθήσεται υιός Θεού……. ότι ουκ αδυνατίσει παρά τω Θεώ παν ρήμα. είπε δε Μαριάμ˙ ιδού η δούλη Κυρίου˙ γένοιτό μοι κατά το ρήμα σου. Και απήλθεν απ΄ αυτής ο άγγελος».

Οι αρνητές των θαυμάτων του Θεού, όπως, βεβαίως, και ο κ. καθηγητής Μόσιαλος, έχουν και ένα παρακλάδι τους, τους Ορθολογιστές. Είναι η κατηγορία των απίστων, με τον συλλογισμό, τον Φαρισσαϊκό «ου με πείθεις και αν με πείσεις». Νομίζουν, ότι η επιστήμη και ο Χριστιανισμός είναι αντίπαλες έννοιες. Κάθε άλλο.

Επιστήμη και Χριστιανισμός είναι δύο δρόμοι με διαφορετική αφετηρία, που οδηγούν και οι δύο στο ίδιο τέρμα, την Αλήθεια.

Το θαύμα κ. Μόσιαλε δεν εξηγείται με την λογική και την επιστημονική γνώση. Βρίσκεται στην σφαίρα του υπερλόγου δηλ. πέραν της λογικής και δεν το βλέπεις με το μυαλό σου, αλλά με την καρδιά σου, με τα μάτια της ψυχής και όχι του σώματος.

Ουδέποτε υπήρξε, ούτε και θα υπάρξει ποτέ σύγκρουση υγιούς Επιστήμης και Χριστιανισμού. Μόνον άθεοι υλιστές υποστηρίζουν το αντίθετο. Ας μην ξεχνάμε τέλος την απάντηση που έδωσε - ερωτηθείς σχετικά για το θέμα αυτό - το μεγαλύτερο πνεύμα της ανθρώπινης διανόησης, της σύγχρονης Ανθρωπότητας ο Αϊνστάιν. «Εγώ, ποτέ δεν βρήκα στην Επιστήμη μου, κάτι που να αντιτάσσεται στην θρησκεία», όπως και για την δημιουργία του κόσμου από τον Θεό: Όταν ο Θεός δημιουργούσε το Σύμπαν, δεν….. έπαιζε ζάρια».

Ακόμη, και ο διάσημος και άθεος Βολταίρος, αναγκάστηκε να ομολογήσει και να γράψει, παρατηρώντας την Δημιουργία του Κόσμου «Ο Κόσμος αυτός με φέρνει σε αμηχανία, γιατί δεν μπορώ να δεχθώ, πως αυτό το τεράστιο ρολόι (το Σύμπαν) δουλεύει τόσο τέλεια, χωρίς τον Ωρολογοποιό του».

Λυπάμαι, για όσα έγραψα για την βλασφήμια του κ. καθηγητή, αναγκαζόμενος, για του λόγου το αληθές, να γράψω τα αυτονόητα, για κάθε καλόπιστον αναγνώστη, που μου υπαγόρευσε η πίστη μου στον Κύριον Ιησού Χριστό και την Παναγία Παρθένον Μητέρα του, Κυρίαν Θεοτόκον.

Η πολυπραγμοσύνη Κύριε Μόσιαλε, βλάπτει πάντοτε τον «ξερόλα» και τον εκθέτει παντοιοτρόπως, η άγνοιά του, σε θέματα εκτός της επιστήμης του, που δεν τα γνωρίζει, αλλά τα χλευάζει δόλια, και μάλιστα κατά την περίοδον των Χριστουγέννων, που είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή για δισεκατομμύρια Χριστιανούς, σε όλο τον Κόσμον.

Ακόμη, και οι Μωαμεθανοί σέβονται και τιμούν την αγιότητα και το υπερούσιον, ανερμήνευτον, ανεξήγητο, Υπερφυσικό και Υπέρλογον θαύμα της Θείας ενσάρκωσης του Θεανθρώπου Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Είναι άραγε, τυχαία η ανάρτησή του την παραμονή των Χριστουγέννων. Καθόλου τυχαία και απρόβλεπτη, αλλά σκόπιμη και στοχευμένη, ώστε να προκαλέσει το θρησκευτικό συναίσθημα των απανταχού Δισεκατομμυρίων Χριστιανών, όπως το αποδεικνύει και η εμμονή του στην ύβριν και βλασφήμια και δεν ζήτησε έστω μία συγγνώμη, που δείχνει, ότι πιστεύει στην προσβολή.

Οι υπερφίαλοι και αμπελοφιλοσοφούντες Ορθολογιστές, έχουν μπερδέψει το «Υπέρλογον» (δηλ. το πέραν της λογικής και πεπερασμένης ανθρώπινης διανόησης), της γεννήσεως του Θεανθρώπου μας Ιησού Χριστού, με το «παράλογον», που βρίσκεται στον περιωρισμένον χώρον του αισθητού μας κόσμου.

Ακόμη, εκθέτεις κ. Μόσιαλε, τον Πρωθυπουργό της χώρας και την κυβέρνησή του, που σου ανέθεσαν την εκπροσώπηση της πατρίδας, σε Διεθνείς Οργανισμούς, για ζητήματα Υγείας. Κρίμα!!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΥΒΟΙΑ: Η Λεηλασία ενός Aνοχύρωτου Νησιού

ΕΥΒΟΙΑ: Η Λεηλασία ενός Aνοχύρωτου Νησιού
Απόψεις
[04/10/2022 - 15:14]

Ο Νίκος Παπανδρέου τοποθετείται για τις ανεμογεννήτριες στην Εύβοια. ...περισσότερα

ΠΑΓΩΝΗΣ: Καταδίκη για την Εύβοια το κουτσούρεμα του έργου της παράκαμψης Χαλκίδας

ΠΑΓΩΝΗΣ: Καταδίκη για την Εύβοια το κουτσούρεμα του έργου της παράκαμψης Χαλκίδας
Απόψεις
[25/09/2022 - 18:37]

Η κατασκευή δρόμου με μονή λωρίδα ανά κατεύθυνση είναι μία  τρύπα μέσα στο νερό. ...περισσότερα

Το σχολείο που θέλουμε

Το σχολείο που θέλουμε
Απόψεις
[16/09/2022 - 15:27]

Η Ευβοϊκή Γνώμη μοιράζεται τις σκέψεις της με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς. ...περισσότερα