Απλήρωτοι 47 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Απλήρωτοι 47 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί
19 Απριλίου 2011, 07:22
A+ A-
Έντονη διαμαρτυρία από την ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκαπαίδευσης Χαλκίδας.

Την έντονη διαμαρτυρία της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκαπαίδευσης Χαλκίδας προκάλεσε το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο 47 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, μέσω ΕΣΠΑ, στο νομό Εύβοιας.

Το πλήρες κείμενο της καυστικής ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ είναι το εξής: 

"Η ΔΑΚΕ Π.Ε. Χαλκίδας διαμαρτύρεται έντονα και καταγγέλλει  την καθυστέρηση πληρωμής για το μήνα Φεβρουάριο (και ο Μάρτιος απλήρωτος) 47 αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέσω ΕΣΠΑ για το νομό Ευβοίας.  Ενώ όλοι οι άλλοι αναπληρωτές ΕΣΠΑ πανελλαδικά έχουν πληρωθεί, για εκείνους που εργάζονται στο νομό μας κάποιοι «αδιαφόρησαν»!!

Η καθυστέρηση πληρωμής οφείλεται σε ολιγωρία του Υπουργείου Οικονομικών,  του Υπουργείου Παιδείας ή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας; Όποιος κι αν είναι ο υπεύθυνος ας αναλογιστεί ότι αυτοί οι συνάδελφοί μας αναπληρωτές θα κάνουν Πάσχα χωρίς χρήματα!

Οι συνάδελφοι είναι εργαζόμενοι με βιοποριστικές ανάγκες και δε δουλεύουν από χόμπι. Έχουν περάσει πολλά , έκαναν επίσχεση εργασίας το Δεκέμβριο του 2010 και τώρα… στο ίδιο έργο θεατές !

Απαιτούμε :

Να πληρωθούν ΤΩΡΑ οι συνάδελφοι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ οι οποίοι εργάζονται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας.

Την ανάδειξη του σοβαρότατου προβλήματος από το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας."

Επιστροφή