Αθλητικά

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 0-0: Του ...βάζει πάντα δύσκολα στη Λάμψακο

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 0-0: Του ...βάζει πάντα δύσκολα στη Λάμψακο
20 Φεβρουαρίου 2022, 19:18
Από ένα βαθμό όπως και στο Γυμνό πήραν οι δυο ομάδες

Την τελευταία 5ετία που ο Ελλήσποντος και ο Ολυμπος που ξανασυναντήθηκαν στη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα του Γυμνού ...έβαζε δύσκολα στην ομάδα της Λαμψάκου όταν έπαιζαν στο γήπεδό της τελευταίας και με εξαίρεση μια φορά έφευγε πάντα με θετικά αποτελέσματα, όπως και σήμερα που απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0). Οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες και στον Α' γύρο, αλλά με 1-1.

Στα τρία πρώτα ματς που αναμετρήθηκαν με γηπεδούχο τον Ελλήσποντο, ο Ολυμπος κέρδισε 1-0 την περίοδο 2016-17, πήρε λευκή ισοπαλία την επόμενη και μετά από ένα χρόνο νίκησε πάλι η ομάδα του Γυμνού με 2-1. Η παράδοση έσπασε το Νοέμβριο του 2019, που ο Ελλήσποντος κέρδισε 3-1.

Σήμερα, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν, με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν τα νώτα τους και να γίνονται επικίνδυνοι από στημένα, όπως αυτή στο 5', όταν ο Μπασούκος εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ, αλλά επενέβη σωτήρια ο Τόρα.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν δυο καλές επιθετικές ενέργειες, αλλά πριν γίνει το τελικό σουτ επενέβησαν σωτήρια ο Μωραϊτης πριν φθάσει η μπάλα στον Μπινιάκο που ήταν σε πολύ ευνοϊκή θέση και σε άλλη μία ο Ρουμπής κλέβοντας κυριολεκτικά την μπουκιά από το στόμα του Κατσίμπρα που θα βρισκόταν μόνος απέναντι στον Μωραΐτη.

Ο Ελλήσποντος είχε στην επανάληψη φλύαρη υπεροχή και όσες φορές προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος, οι παίκτες του απείλησαν (κυρίως ο Κατσίμπρας με τον Μπινιάκο) ήταν άστοχοι.

Διαιτησία: Φώτης, Δάλλας-Παππάς.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Τόρα, Γιαλός, Νάτσης, Αγγελάτος, Ντούκα, Μπασινάς, Στρατής (19′ λ.τ. Νικολάου), Κατσίμπρας, Μπινιάκος, Ανέστης, Πέτσας (77′ Χατζηλάμπρου).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χ. Μωραΐτης, Σ. Θανάσι, Σακκής, Ρουμπής, Τσουμάνης, Θαν. Μωραΐτης, Τσούμαρης (53′ Κουσερής), Τοπάλι (63′ Τρεγκάι), Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ