Αστυνομικά

Σπείρα από τσιγγάνες χτυπά στο κέντρο της Χαλκίδας!

Σπείρα από τσιγγάνες χτυπά στο κέντρο της Χαλκίδας!
22 Απριλίου 2011, 20:28
Μεγάλη προσοχή! Κλειδώνετε τις πόρτες.

Σπείρα από τσιγγάνες έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της Χαλκίδας και προσπαθεί να ανοίξει σπίτια για να κλέψει ό,τι βρει.

Σήμερα το πρωί, οι τσιγγάνες αποπειράθηκαν να μπουν σε σπίτι στην περιοχή του Κουρέντι, αλλά έγιναν αντιληπτές από τον ένοικο του διαμερίσματος.

Ο παρολίγο παθών, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, τηλεφώνησε στο egnomi.gr και μας περιέγραψε το συμβάν: "Ακουσα, πρωί-πρωί, τον ήχο της πόρτας σαν να προσπαθεί κάποιος να ξεκλειδώσει. Νομίζοντας πως είναι η γυναίκα μου ή το παιδί μου, άνοιξα την πόρτα και βρέθηκα αντιμέτωπος με τέσσερις γυναίκες -προφανώς τσιγγάνες- οι οποίες προσπαθούσαν να παραβιάσουν το σπίτι μου.

Μάλιστα, η μία από αυτές ήταν πολύ μικρή και έγκυος! Αρχισα να τους φωνάζω και εκείνες το έβαλαν στα πόδια εξαπολύοντας ταυτόχρονα βρισιές εναντίον μου! Δυστυχώς, δεν κατάφερα να τις πιάσω" επισημαίνει ο αναγνώστης μας.

Οι τσιγγάνες κατά πάσα πιθανότητα εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι τα πρωινά πολλές οικογένειες έχουν βγει έξω για να κάνουν τα ψώνια τους και τα σπίτια είναι άδεια. Γι' αυτό, να προσέχετε πολύ όταν φεύγετε από το σπίτι. Κλειδώνουμε καλά την πόρτα και καλό θα ήταν να ενημερώσετε και τους άλλους ενοίκους της πολυκατοικιάς σας για να έχουν το νου τους...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ