ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Αποφάσεις για δράσεις ενάντια στη φτώχεια και την ακρίβεια

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Αποφάσεις για δράσεις ενάντια στη φτώχεια και την ακρίβεια
14 Σεπτεμβρίου 2022, 20:20
A+ A-
Διαβάστε τι δράσεις αποφάσισε να πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας συνεδρίασε, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, με θέμα: «Πρόγραμμα δράσης και οργάνωση της αλληλεγγύης ενάντια στη φτώχεια και την ακρίβεια, για την κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, σχετικά με τις αποφάσεις που ελήφθησαν τα εξής:

" Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Να προετοιμαστούμε ώστε να απαντήσουμε με μεγάλη Πανεργατική Απεργία μέσα στον Οκτώβρη, σε συντονισμό με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.
  2. Να προχωρήσουμε σε Σύσκεψη Σωματείων, συνδικαλιστών και εργαζομένων τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη και ώρα 7:00μμ στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.
  3. Να στηριχθούν οι κινητοποιήσεις και οι διεκδικήσεις των πρωτοβάθμιων Σωματείων, στον αγώνα που δίνει το καθένα στο χώρο ευθύνης του.
  4. Να οργανωθούν από το Εργατικό Κέντρο επισκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς.
  5. Να αναλάβουμε τη λειτουργία «Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης» ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε οικογένειες συναδέλφων μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο.
  6. Να συγκροτήσουμε «Επιτροπή Αλληλεγγύης» για την αντιμετώπιση έκτακτων ζητημάτων συναδέλφων μας (λογαριασμοί ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, πλειστηριασμοί κλπ).
  7. Να διοργανώσουμε το επόμενο διάστημα εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας."

Επιστροφή