ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Αγώνες εντούρο με πολλές εκπλήξεις για τους θεατές

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Αγώνες εντούρο με πολλές εκπλήξεις για τους θεατές
4 Νοεμβρίου 2022, 08:24
A+ A-
Το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου σε μια μαγευτική περιοχή.

Δύο ημέρες γεμάτες δράση στα μαγευτικά βουνά της Κύμης υπόσχεται το «Enduro Konistres Event» που θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Κονίστρας κάτω από τις επιβλητικές πίστες αναρρίχησης της περιοχής Βρύσης - Μανίκια.

Οι επισκέπτες εκτός από το εντυπωσιακό θέαμα που θα απολαύσουν στις ιδιαίτερες ειδικές διαδρομές, θα έχουν την ευκαιρία σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο να δουν τους αναβάτες, τις ομάδες υποστήριξης.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πολλά από τα μοντέλα των εταιρειών που συμμετέχουν στη διοργάνωση και γενικότερα εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη μοτοσυκλέτα, αλλά και στα περιφερειακά ενδιαφέροντα του κοινού. 

Παράλληλα τους περιμένει και μια έκπληξη στις Mini Μoto πίστες που έχουν δημιουργηθεί από τους διοργανωτές και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα συναρπαστικό test ride στην πίστα Motocross με την ομάδα της K-Motors SEE.

Το μοναδικό εφόδιο που πρέπει να έχουν μαζί τους όσοι θελήσουν να πάρουν μέρος στις δοκιμές είναι τα απαραίτητα (Χωμάτινο εξοπλισμό ασφαλείας). Όλα τα test rides θα πραγματοποιηθούν 10:00 με 16:00, τόσο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, όσο και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Επιστροφή