ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο σε παραδοσιακό ξενώνα στη Στενή Διρφύων

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο σε παραδοσιακό ξενώνα στη Στενή Διρφύων
17 Ιανουαρίου 2023, 12:57
A+ A-
Ο πρώτος διαγωνισμός του 2023 ξεκινάει με τριημεράκι. 

Ο πρώτος διαγωνισμός για το 2023 ξεκινάει με ένα σούπερ τριημεράκι σε παραδοσιακό ξενώνα στη Στενή Διρφύων.

Το egnomi.gr σε συνεργασία με τον ξενώνα VASILIKI GUESTHOUSE σάς κάνει δώρο μια τριήμερη διαμονή (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις) για δυο άτομα σε "junior suite" αξίας 237 ευρώ

Το δωμάτιο αποτελείται από δυο αυτόνομα επίπεδα με διακριτά μπαλκόνια και θέα στο χωριό. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι μαζί με το πολυτελές μπάνιο ενώ, μια ξύλινη σκάλα οδηγεί στο υπνοδωμάτιο.

Ο όμορφος ξενώνας βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο βουνό της Δίρφυς και προσφέρει μοναδική ποιότητα υπηρεσιών στους θαμώνες του. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα όμορφο τριήμερο στην ορεινή Στενή με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα

Η 3μερη διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί απ' το νικητή, από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Μαϊου 2022 (εκτός εορτών και αργιών) μετά από επικοινωνία με το "Vasiliki Guesthouse"

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τρίτη 14/2/23 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή