ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ: Αποχωρεί ο πρόεδρος Κώστας Τζίμας

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ: Αποχωρεί ο πρόεδρος Κώστας Τζίμας
27 Μαΐου 2023, 19:34
A+ A-
Τι δήλωσε ο ίδιος στο egnomi.gr.

Απρόσμενη εξέλιξη στον ΠΑΟ Κανήθου, καθώς ο πρόεδρος Κώστας Τζίμας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι αποχωρεί από την ομάδα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός έγινε μια μέρα μετά την απονομή της κούπας στον ΠΑΟ Κανήθου από την ΕΠΣΕ για την άνοδο των "μελανόλευκων" από τη Γ' στην Β' Κατηγορία του νομού.

Η είδηση στις τάξεις της ομάδας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού κατά κοινή ομολογία ο Κώστας Τζίμας έβαλε τον ΠΑΟ Κανήθου μετά από πολλά χρόνια, ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Το egnomi.gr επικοινώνησε με τον κ. Τζίμα ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:

"Η απόφασή μου προς το παρόν είναι δεδομένη, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στο επόμενο διάστημα. Το βέβαιο είναι ότι θα είμαι στο πλευρό της ομάδας ως απλός φίλαθλος. Επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην προεδρία της ομάδας. Ο ΠΑΟ Κανήθου δεν αφορά εμένα και τους παίκτες, είναι σημείο αναφοράς για όλη την περιοχή. Θα βοηθήσω τη διάδοχη κατάσταση, όποια κι αν είναι αυτή. Παραδίδω μια ομάδα ...καθρέφτη. Όταν ανέλαβα υποσχέθηκα δυο πράγματα: Την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία και την επιστροφή μας στη φυσική μας έδρα (σ.σ. γήπεδο Κανήθου). Τα πετύχαμε και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, τον προπονητή μας κ. Καραγιάννη, με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία και πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και φυσικά την ΕΠΣ Εύβοιας. Η ομάδα μας φέτος έκανε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Στη συνέχεια λόγω προβλημάτων και απουσιών έπεσε η απόδοσή μας και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, κάναμε πολύ άσχημα πλέι οφ. Σημασία, όμως, έχει ότι στο τέλος τα καταφέραμε. Ισως κάποια στιγμή με τον ΠΑΟ Κανήθου, στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε".

Επιστροφή