Τυρολουκουμάδες με παρμεζάνα
4 Αυγούστου 2023, 07:00
Τόσο εύκολοι, τόσο νόστιμοι!
Υλικά:
• 200 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη
• 2 ασπράδια αβγών
• αλάτι
• πιπέρι
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το πανάρισμα:
• αλεύρι
• 2 κρόκους αβγών
• πάνκο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, ανακατεύουμε και δημιουργούμε μπαλάκια.
Στη συνέχεια, βάζουμε σε τρία διαφορετικά μπολ το αλεύρι, τους κρόκους αβγών και το πάνκο. Πανάρουμε τους λουκουμάδες περνώντας τους πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αβγό και έπειτα από το πάνκο.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να χρυσαφίσουν.
Καλή σας απόλαυση!