Κοτόπουλο με τυρί κρέμα και μοτσαρέλα
Υλικά:
• 1 μεγάλο φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
• 4-5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες
• 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
• 400 γραμ. τυρί κρέμα
• 300 γραμ. μοτσαρέλα κομμένη σε λεπτές φέτες
• 4-5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Αφού ζεσταθεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το κοτόπουλο, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λευκό το χρώμα του και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα.
Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε το κοτόπουλο να "πιει" όλα τα υγρά.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μπέικον να ροδίσει.
Μόλις το κοτόπουλο ροδίσει καλά, ρίχνουμε το τυρί κρέμα και, αν χρειάζεται, ρίχνουμε και μισό φλιτζάνι νερό.
Μόλις το τυρί κρέμα γίνει μια ωραία σάλτσα, ρίχνουμε από πάνω τις φέτες της μοτσαρέλας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε 2-3 λεπτά να λιώσει η μοτσαρέλα.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά, ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Καλή σας απόλαυση!