Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Εσπερινού Λυκείου Χαλκίδας ταξίδεψαν σε πέντε χώρες

Εκπαιδευτικοί και μαθητές του  Εσπερινού Λυκείου Χαλκίδας ταξίδεψαν σε πέντε χώρες
19 Νοεμβρίου 2023, 11:26
A+ A-
Στο πλαίσιο του Διαπιστευμένου Σχεδίου του προγράμματος Erasmus+

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Χαλκίδας, στο πλαίσιο του Διαπιστευμένου Σχεδίου του προγράμματος Erasmus+ / KA121 / 2021 είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε χώρες του εξωτερικού, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στο σχολείο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ταξίδεψαν στις χώρες Δανία, Κύπρο, Ιταλία, Γαλλία και Ουγγαρία και επιμορφώθηκαν σε σεμινάρια κατάρτισης σχετικά με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας στην Εκπαίδευση.

Οι κινητικότητες πραγματοποιήθηκαν από το καλοκαίρι του 2022 έως το καλοκαίρι του 2023 και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε και η Ομαδική Κινητικότητα 8 ενήλικων μαθητών του σχολείου μας στην Λεμεσό της Κύπρου σε συνεργασία με την Α΄ Τεχνική κι Επαγγελματική Σχολή Λεμεσού.

Οι μαθητές παρακολούθησαν διδασκαλίες σε διάφορα μαθήματα, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να συνεργαστούν με Κύπριους, αλλά και Ρουμάνους μαθητές και διεύρυναν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε σχέση με μία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Επιστροφή